Fri. Sep 30th, 2022

[ad_1]

Door de coronacrisis zitten jij en je gezin aan huis gekluisterd. Deze extra quality-time kan heerlijk zijn, maar soms ook intens. Even een etentje buiten de deur zit er niet in, en elke dag eten afhalen is ook geen goed idee. De keuken is dit jaar dus je beste vriend. 

Hoe leuk is het als je écht zin hebt om aan de slag te gaan en iets lekkers te maken voor jezelf en de fam? In deze blog lees je hoe je met een aantal vernieuwingen jouw 2021 fris kan beginnen.

1. Een frisse start met nieuw keukengerei

Die pannen waarvan de anti-aanbaklaag er al 5 jaar af ligt, die witte onderzetters die inmiddels een andere kleur hebben gekregen en de waterkoker die pas klaar is wanneer je de deur al uit bent. Het is tijd voor vernieuwing. 

Met nieuw gerei kun je het makkelijker maken voor jezelf in de keuken én het geeft het ook nog eens een nieuwe uitstraling. Wie van een moderne stijl houdt moet bij het Deense merk Eva Solo een kijkje nemen, naast hoge kwaliteit en functionaliteit zijn de designs helemaal van deze tijd. En hoe gaaf deze pannenset in het wit! Weer eens wat ander dan al die chrome dingen.

2. Een beetje kleur in je leven

Na afgelopen jaar is het tijd voor wat leven in de brouwerij. Is een volledige keukenverbouwing niet nodig, maar wil je toch gaan voor een hele andere look? Dan kun je de keukenkastjes wrappen in iedere kleur die je wil.

Geef de rest van het huis ook een makkelijke make-over door een likje verf. Met een neutrale kleur zoals beige, bruintinten en taupe kleuren kan het bijna niet fout gaan. Deze kleuren zorgen ervoor dat je interieur er echt uitspringt.

Toch op zoek naar iets uitdagenders? Een mos- of olijfgroene kleur is helemaal in en zorgt voor een levendige uitstraling. 

3. Kookeiland erbij

Herken je dat heerlijke gevoel van ontspanning, na een lange dag neerploffen op de bank met een wijntje? Een goede fles wijn verdient een mooi plekje in huis. Een stijlvol wijnrek is een accessoire voor in je huis en daarnaast ook praktisch om de wijn in op te bergen. Heb je geen plek meer om hem neer te zetten? Bevestig het aan de muur! 

Heb je er plek voor dan is een kookeiland toevoegen aan je keuken ook een hele mooie manier om je keuken een upgrate te geven. Je kan het kookeiland ook gebruiken om aan te eten of voor de kinderen om hun huiswerk aan te doen als jij aan het koken bent.

4. Geen zwarte inductieplaat meer!

Alle woningen in Nederland gaan van het aardgas af. Daar moet veel voor gebeuren. Waarom is die inductieplaat altijd glimmend zwart en niet met een patroon of kleur die bij je keuken past? Met de MAKUS inductieplaat kook je in je eigen stijl! Marmer of zelfs een roze inductieplaat, hoe cool is dat.

LEES OOK: 7X REDENEN WAAROM IEDERE MOM EEN QUOOKER CUBE MOET HEBBEN

[ad_2]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.