Fri. Sep 30th, 2022

[ad_1]

Liewood (verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren)

Nu onze oudste in groep 3 zit, is hij volop bezig met rekenen. Ook zijn spaarpotje ging steeds vaker op de kop om al zijn geld te tellen. Met steeds de vraag hoeveel geld hij nodig heeft om een Mega Nerf te kopen? Ons antwoord: nooit genoeg, want niemand wil een Mega Nerf in huis...

Maar eigenlijk komt er maar weinig geld bij in zijn spaarpot. Met zijn verjaardag wordt er geen geld gegeven. Zijn tanden gaan er ook niet snel genoeg uit om een vetpot aan geld te creëren. Dus zakgeld it is.

Heel fijn, het Nibud heeft een zakgeldgids ontwikkeld voor ouders van kinderen in de leeftijd van 6 tot 14 jaar oud. Wat handig! Deze is hier te downloaden voor €2.95

Maar na 30 seconden googelen is hetzelfde boekje hier gratis te downloaden.

Hierin staat omschreven hoe je zakgeld geeft, hoeveel je geeft, wat voor spelregels er zijn etc. Fijn, want ik was even zoekende in het starten ermee.

Soleexpert

Nu een maand verder, gaat het helemaal goed! Ik hoef niet bang te zijn om het wekelijkse momentje te vergeten, want zoonlief houdt dat goed in de gaten. Helemaal gelukkig met zijn wekelijkse euro. 

LEES OOK: WAT KOST EEN KIND TOT 18 JAAR? OVERZICHT VAN DE KOSTEN

Nog leuker is om het geld op een aantrekkelijke manier te bewaren. De flexibele rubberen spaarpotten van KG Design zijn fijn, omdat ze onbreekbaar zijn!

KG Design
A Little Lovely Compagny Eenhoorn Spaarpot

Maar op het verlanglijstje staat nu de doorzichtige eurobuis waarin je per soort muntje een buisje kan vullen. Heel old school, want deze ik vroeger ook! De guldenversie dan…

muntenbuis.nl

Check voor spaarpot inspiratie deze 10 verschillende spaarpotten!

Spiderman Spaarpot

LEES OOK VAN MAARTJE: 10X DE LEUKSTE PLEKKEN OM TE ETEN MET JE KINDEREN OMGEVING EINDHOVEN

BLOG BY MAARTJE VAN DEN BOSCH

Mijn naam is Maartje en samen met Wesley zijn wij de trotse ouders van ons zoontje Pax (2014) en tweeling Kodi & Nola (2017). Ik ben geboren in een dorp maar de liefde heeft mij sinds 2010 laten settelen in Eindhoven, waar ik erg blij mee ben! Alles wat ik miste in mijn dorp, heb ik hier bij de hand. Ik zou niet anders willen. Naast lover en moeder ben ik (gelukkig) ook een collega. Ik werk parttime bij een vrijwilligersorganisatie als coördinator en managementondersteuner. Hopelijk kan ik andere mensen inspireren met mijn blogs over o.a. Eindhoven, reizen & kinderkamers.

[ad_2]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.