Thu. Sep 29th, 2022

[ad_1]

Bettina van CITYMOM, heeft haar eigen unieke (kinder)kleden-lijn gelanceerd; STUDIO VACAY!

Kleden voor de (kinder)kamer zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien. Elk kleed brengt een herinnering of gevoel naar boven: avontuur, speelsheid en een vakantiegevoel.

EVERYDAY IT’S VACAY met een kleed zoals deze in huis! 

Zolang Bettina zich kan herinneren heeft zij een enorme interesse voor alles dat met de inrichting van huizen te maken heeft. Als tienjarig kind bladerde ze al door de woonbladen van haar moeder, deed ideeën op en ging vervolgens met haar eigen kamer aan de slag.

Het zoeken naar mooie (interieur) spullen & de styling daarvan, is nog altijd één van haar favoriete tijdsbestedingen. 

Bijna 9 jaar geleden heeft Bettina de lifestyle blog CITYMOM.nl opgericht. Naast bedenker van de blog, is zij ook creatief eindverantwoordelijk, verantwoordelijk voor de PR, copywriting en maakt ze content voor diverse kindermerken. 2020 Is het jaar dat ze besloot haar vleugels uit te slaan en heeft ze haar eigen unieke (kinder)kleden lijn gelanceerd.

STUDIO VACAY WAS BORN!

THE POOL RUG

De kleden die Bettina in gedachte had moesten niet de 13 in een dozijn worden en anders dan  die ze tot nu toe tegen was gekomen. Sinds de geboorte van haar dochter Bobbi in 2012 komt de liefde voor interieurstyling vooral tot uiting in de kinderkamers.

In haar zoektocht naar de mooiste kinderkamers kwam ze telkens tot de conclusie dat deze “markt” iets miste…. Mooie grote kleden van een hoogwaardige kwaliteit…..

Kleden voor de kinderkamer zijn er wel, maar zijn te klein, gemaakt van materialen die je liever niet de kinderkamer binnenhaalt, of alleen in een zachte babykleuren. Het perfecte kleed heeft ze al die jaren niet kunnen vinden. Daar moest ze iets mee doen. Ze combineerde haar droom om ooit een eigen productlijn op te zetten, met dit gemis en creëerde een eigen unieke kledenlijn: STUDIO VACAY. 

De indrukwekkende lijn zijn echte statement pieces die iets toevoegen aan de kinderkamer, en waar zowel kids als ouders blij van worden. Sommige kleden zijn daarom ook geschikt om in de woonkamer of eigen slaapkamer te leggen. 

THE SURF RUG

Kleurrijk en uitdagend! Dit is het uitgangspunt voor ieder afzonderlijk kleed. Elk kleed haalt een vakantiegevoel naar boven. Voor altijd een vakantiegevoel in je eigen huis, hoe heerlijk is dat. Nu we momenteel niet ver meer reizen is dat deste fijner.

De afgelopen jaren is Bettina steeds bewust en onbewust bezig geweest met dit proces in haar hoofd, op zoek naar wat ze nu uiteindelijk gecreëerd heeft. Haar voorliefde voor interieur, mooie spullen, trends, haar kinderen en reizen heeft geleid tot STUDIO VACAY. Alle kleden zijn stoer, mooi en geven direct een vakantiegevoel. Het zijn echte blikvangers in huis. 

THE SUNSET RUG

Alle STUDIO VACAY kleden worden zorgvuldig handgemaakt, waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit eucalyptus garen. 

Eucalyptus garen is sterk, zacht en hebben een sterke antibacteriële werking. Daarnaast is het een erg duurzaam materiaal. De bomen die hiervoor gebruikt worden staan in Europa en worden onderhouden volgens strenge FSC richtlijnen.

Het kappen van de bomen gebeurt middels een gesloten eco systeem, het water en oplosmiddel wordt gerecycled, het oplosmiddel is biologisch afbreekbaar en voor de productie van Eucalyptus is slechts 2.8% van het water nodig dat voor katoen gebruikt wordt. 

THE PARADISE RUG

De kleden worden op bestelling gemaakt en gefabriceerd, wat inhoud dat er geen onnodige productie plaatsvindt. Op deze manier wil Bettina de kleden duurzaam en uniek houden.

Het biedt daarnaast ook de mogelijkheid ieder kleed aan te passen naar specifieke wensen. Wil je een kleed kleiner, of in een andere kleur, alles is mogelijk. Ook maakt Bettina kleden in opdracht. Wil je een kleed in de vorm van een zandkasteel: ook dat kan gerealiseerd worden. 

Er is bewust gekozen voor een eerlijke productie en productieproces. Het productieatelier is zorgvuldig gescreend evenals de mensen die er werken. De werknemers verdienen een eerlijk salaris en werken geheel volgens de richtlijnen onder gezonde omstandigheden.

Bettina is er trots op dat ze op deze manier deze mooie, duurzame, eerlijke kleden kan en mag produceren.

Check de webshop: www.studiovacay.com of instagram: @studio.vacay

THE ZEBRA RUG
THE VAN RUG[ad_2]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.