Fri. Sep 30th, 2022

[ad_1]

PAASONTBIJT IDEEEN 1

PAASONTBIJT IDEEEN 1

PAASONTBIJT IDEEEN 1

PAASONTBIJT IDEEEN 1

PAASONTBIJT IDEEEN 1

PAASONTBIJT IDEEEN 1

PAASONTBIJT IDEEEN 1

PAASONTBIJT IDEEEN 1

PAASONTBIJT IDEEEN 1

Houden jullie ook zo van pasen? Bij mij vroeger thuis was het paasontbijt echt een traditie. Eerst paaseieren zoeken en daarna ontbijten met boter in de vorm van lammetjes, heel veel eitjes en een grote chocolade paashaas.

Met mijn eigen gezin hebben we ook een paasontbijt, maar is de traditie vooral de paasbrunch. Bij mijn schoonouders in de tuin paaseieren zoeken, buiten lunchen, waarbij iedereen een gerecht meeneemt, en als afsluiting een paasvuur, waar we om heen staan met z’n allen met wijntjes en chocomel voor de kids. Altijd gezellig.

Ik vind het tijdens kerst of pasen altijd leuk om hapjes te maken, passend bij de feestdag. En daarmee wil ik jullie ook inspireren in deze blog.

Wil je het paasthema helemaal doorvoeren, dan hebben wij 13 ideeën voor een paasontbijt, paalbrunch of paaslunch op een rij gezet. Maak van scrambled eggs, fruit, pannenkoeken of gekookte eieren een paashaas of paaskuiken bijvoorbeeld! Online kan je ook veel leuke paasrecepten vinden.

Vind je dit allemaal te veel gedoe? Beschilder dan gewoon de eieren op een leuke manier. In de blog: EGGSPIRATION; 20 X IDEEËN HOE JE PAASEIEREN KAN BESCHILDEREN lees je hoe!

foto; SoCelebrate

Dit recept zag ik voorbij komen op Socelebrate en wilde ik graag met jullie delen want vond het ZO leuk! Ik denk ook echt dat dit een perfect gerecht is, stel je moet iets meenemen voor een paaslunch, of voor paasontbijt op school, want deze vegetarische ‘wortels’ van paprika lust iedereen denk ik wel! 

Het gerecht maken is heel simpel. 

Snijd het groene steeltje van je paprikaatjes en snijd ze in de lengte doormidden. 

Haal de zaadjes eruit.

Meng geitenkaas met wat tuinkers, fijngehalte peterselie en vers gemalen peper. 

Met een klein theelepeltje vul je de paprikahelftjes met het geitenkaasmengsel. 

Steek er een takje peterselie in. 

Maak met een tissue de oranje randjes ‘schoon’. En klaar! 

PAASBOODSCHAPPEN ONLINE BESTELLEN

Vier je pasen met de hele familie (opa’s, oma’s, tantes, neefjes, nichtjes etc!) zorg dan voor niet te veel stress maar voor gemak en laat je boodschappen voor pasen lekker thuisbezorgen. Dat kan bijvoorbeeld via de Coop Supermarkten App. Je kan op deze manier boodschappen doen waar en wanneer je maar wilt, maar vooral lekker vanaf de bank! Scheelt schouwen met zware tassen en bespaart je dus energie en tijd! 

Mocht je ze niet willen laten bezorgen kan je ze trouwens ook afhalen. Bespaart je weer door de winkel lopen. Als je bepaalde artikelen koopt, hebben ze zelfs gratis bezorgen. En wat ook fijn is, helemaal voor pasen. Is dat je makkelijk de ingrediënten van recepten kan bestellen door de ‘recipe to basket’ functie. Kortom maak het jezelf deze pasen lekker makkelijk! 

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”![ad_2]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.