Sat. Oct 1st, 2022

[ad_1]

SCOON is een one-stop-shop voor een gecureerd aanbod van kleding, beauty en lifestyle producten met een positieve impact op het milieu en de makers. Sinds vandaag is daar ook SCOON Kids aan toegevoegd.

Vanaf nu zijn o.a. Veja, Stella McCartney, Patagonia, The Knotty Ones en Gingermonkeys in kindermaten verkrijgbaar. Met de toevoeging van SCOON Kids hoopt SCOON een betekenisvolle bijdrage te leveren voor ouders in de zoektocht naar de leukste en tegelijkertijd meest verantwoorde producten. Zowel voor hun kinderen als voor zichzelf.

Stella McCartney, Patagonia, Veja en Gingermonkeys

SCOON is de online verzamelplek voor impactvolle merken. De webshop werkt uitsluitend met brands die vanuit hun eigen DNA bezig zijn om in hun businessmodel iets terug te geven. Dat kan door middel van duurzame, innovatieve productiemethoden, recyclede materialen, maar ook door het steunen van sociale projecten of andere goede doelen.

Bij SCOON wéét je dat je goed zit, omdat het voorwerk naar intentie en achtergrond per merk al is gedaan.

Image
The Knotty Ones & Gingermonkeys

Oprichters Marloes en Guusje hebben beide meer dan 10 jaar ervaring in corporate business en een stevige achtergrond in beauty, mode, marketing en e-commerce. In eerste instantie misten zij een verzamelplek voor de beste en fijnste spullen zonder in te hoeven leveren op design, materiaal en duurzaamheid.

Dit gevoel groeide des te meer toen ze beide moeder werden. Met het oog op de toekomst; zowel korte termijn -waar stel je je eigen kinderen aan bloot?- als lange termijn -wat laat je achter voor de volgende generatie?- raakten ze geinspireerd door duurzame ontwikkelingen binnen de mode en beauty branches. Door middel van SCOON willen zij deze initiatieven voor iedereen meer toegankelijk maken en hiermee verantwoorde consumptie en productie te stimuleren.

Door middel van ‘SCOON Curated By’, krijgt de collectie een extra invalshoek. Experts, influencers en vrienden van SCOON (o.a. Jennifer Hofman, Nina Pierson en Lisa Goes Vegan) maken vanuit hun eigen duurzame overtuiging en smaak een selectie van SCOON items. Je krijgt zo gecureerde collecties die bijvoorbeeld gefocust zijn op Vegan items, slow fashion, gerecylde items of juist clean beauty.

Chech hier de webshop: scoon.store

LEES OOK: DÉ LIJST MET ALLE DUURZAME NEDERLANDSE KINDERKLEDING MERKEN

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”![ad_2]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.