Fri. Sep 30th, 2022

[ad_1]

Tips om je kinderen meer groenten te laten eten

Je kids halen de 150 gram (en liever 200 gram) groenten per dag niet als je het alleen in de avond aanbiedt. Daarom is het ook belangrijk tijdens de lunch of tussendoor groenten aan te bieden. Dat maak je leuk door er bijvoorbeeld spiesjes van te maken. Het oog wil tenslotte ook wat, dat geldt ook voor kinderen. Of maak een hartige muffin met groenten erin. Deze kun je in het weekend met hulp van je kindjes bakken en blijven vier dagen goed in de koelkast.

In pastasaus kan je ook heel veel groenten stoppen! Je kan er wel zes verschillende soorten in doen en niemand die het proeft! Doordat je alles pureert met een staafmixer, heb je geen gedoe met kinderen die proberen om de stukjes groente uit de saus te vissen. Voor hen is dit gewoon pasta met tomatensaus – en wie vindt dat nou niet lekker? Ondertussen eten ze mooi courgette, aubergine, paprika, ui, bleekselderij, venkel én kikkererwten!

LEES OOK: FRECIOUS FAMILIEBOX VOL MET GEZONDE SAPJES!

[ad_2]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.