Thu. Sep 29th, 2022

Tenzij je het afgelopen decennium onder een rots hebt geleefd, heb je ongetwijfeld gehoord dat Amerika een ernstig probleem met obesitas en diabetes type II heeft. De toename van diabetes type II houdt verband met de toename van obesitas. Deze aandoeningen leiden tot aanzienlijke gezondheidsuitdagingen voor individuen en in een poging om deze aandoeningen het hoofd te bieden en te overwinnen, richten mensen zich meer op chirurgie voor gewichtsverlies virtuele maagband.

Dit type operatie wordt ook bariatrische chirurgie genoemd en de meest gebruikelijke procedures zijn maagband – ook wel heupband genoemd – en maagbypass. Zowel de installatie van de maagband als de maagbypass-herconfiguratie van de maag kan laparoscopisch worden uitgevoerd, hoewel de chirurg indien nodig een volledige incisie zal uitvoeren om de procedure te voltooien.

Chirurgie voor gewichtsverlies is meestal voorbehouden aan personen met een BMI van 40 en die meer dan 100 pond wegen boven hun ideale lichaamsgewicht, of die ernstige gezondheidsproblemen ondervinden vanwege hun obesitas.

Het doel van dit soort operaties is om de hoeveelheid voedsel die u consumeert te verminderen voordat u zich verzadigd voelt en na verloop van tijd kan dit leiden tot een aanzienlijke gewichtsvermindering. Inherent aan elke operatie is het risico op complicaties en bijwerkingen – sommige kunnen ernstig en levensbedreigend zijn. Bovendien is er pijn en ongemak, hersteltijd en verdere chirurgie vereist voor aanpassingen of omkering als de gekozen bariatrische procedure niet permanent was. Bovendien zijn de kosten van een operatie hoog.

Hypnose als alternatief voor een afslankoperatie:

Het gebied van hypnose wordt al decennia lang gebruikt om gewichtsvermindering te bereiken. Het is ook niet nieuw dat hypnose wordt gebruikt om chirurgische ingrepen te simuleren. Maar het waren Martin en Marion Shirran die de twee combineerden in hun baanbrekende Gastric Mind Band GmB-therapie als alternatief voor een maagbandoperatie – dat is een operatie om af te vallen … zonder de operatie.

Sinds de introductie van de Shirran-procedure introduceerde John Maclean zijn Hypno-Band en Sheila Granger haar Virtual Gastric Band-therapie. Gezamenlijk wordt deze therapie de Lap Band Hypnosis genoemd.

In tegenstelling tot chirurgie, zijn alternatieven zoals de virtuele maagbandprocedure beschikbaar voor iedereen die blijvend aanzienlijk gewichtsverlies wil bereiken, ongeacht of ze wel of niet in aanmerking komen voor een operatie. De voordelen van hypnose in tegenstelling tot chirurgie zijn het elimineren van risico’s en complicaties omdat er geen operatie nodig is, geen vrije tijd voor herstel en de kosten betaalbaar zijn in vergelijking met chirurgie.

Hypnose bestaat al een eeuw en is veilig en natuurlijk en blijkt waardevol bij het versnellen van genezing, het verlichten van stress, het beheersen van pijn en het uitroeien van schadelijke gewoonten.

Hoe werkt Lap Band Hypnosis?

Lapband-hypnose heeft tot doel hetzelfde effect te bereiken als een maagbandoperatie door de omvang van uw maag te verkleinen met behulp van de kracht van hypnose en uw onderbewustzijn. De “implementatie” van de verstelbare maagband wordt gewoonlijk uitgevoerd tijdens de eerste hypnosesessie en kan uitgebreide rekwisieten omvatten om het “chirurgische” effect na te bootsen, zoals ziekenhuisgeluiden en geuren.

Aanvullende hypnosesessies zijn gericht op het aanpassen van de eetgewoonten van het individu, zodat ze tevreden zijn met kleinere hoeveelheden voedsel, betere voedselkeuzes maken, langzamer eten om het “volle” signaal van de hersenen eerder te activeren om te stoppen met eten, en aan lichaamsbeweging. Net als bij de normale chirurgische ingreep kan de “aangebrachte” maagband indien nodig bij een volgende hypnosesessie worden aangepast en aangespannen.

Resultaten en onderzoeken van Lap Band Hypnosis:

De resultaten van hypnoseprocedures voor de heupband, zoals een virtuele maagband, zijn veelbelovend. Sheila Granger in het Verenigd Koninkrijk voerde een onderzoek uit en behaalde een slagingspercentage van 95% voor haar deelnemers. De Shirran’s rapporteren een succes van 74% voor hun GmB-methode in Europa.

Mijn eigen onderzoek werd uitgevoerd met 10 deelnemers en bereikte een gemiddeld gewichtsverlies van 6,5 lbs in een periode van drie weken tijdens het uitdagende vakantieseizoen – meestal de moeilijkste tijd om af te vallen voor de meeste mensen. De resultaten die ik heb behaald, zijn echter in lijn met andere onderzoeken die in de VS zijn uitgevoerd.

Een operatie ondergaan is geen garantie dat iemand zal afvallen, en dit geldt ook voor hypnoseprocedures met een lapband. Hoewel hypnose niet succesvol zal zijn voor iedereen die moet afvallen, bieden procedures zoals de virtuele maagband een haalbaar en betaalbaar, risicovrij alternatief voor mensen die een operatie ondergaan als hun laatste redmiddel.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.