Wed. Sep 28th, 2022

[ad_1]

Vandaag, donderdag 15 april, lanceert sun-smart en sustainable kids label Tenue de Soleil een eerste limited edition collectie in samenwerking met Les Coyotes de Paris. Tenue de Soleil werd in 2020 opgericht door dermatoloog en huidkanker specialist dr. Daniel Kadouch met één doel voor ogen; de bescherming van de huid en het promoten van een zon veilige lifestyle. Les Coyotes de Paris was direct onder de indruk van de missie van het merk en support deze graag met een gelimiteerde minicollectie, welke is geïnspireerd op de stadse SUP board vibe.

De collectie

Doordat beide merken uit Amsterdam komen en water in de genen zit, lag het voor de hand om de stadse SUP board trend, welke afgelopen zomer een ware hit was op de Amsterdamse Amstel, als inspiratie te gebruiken.

Het resultaat is een minicollectie uitgevoerd in een zwart/wit en wild print bestaande uit drie items; Het Malie zwempak (€100,- per stuk), de Samu tops (€90,- per stuk) en het Teddy broekje (€40,- per stuk).

Items kunnen los of in combinatie gedragen worden en zijn daarnaast een ideale basis om je zomerse look mee af te stylen. De collectie is verkrijgbaar voor de leeftijd 2 tot 18 jaar, waarmee het merk voor het eerst ook de doelgroep boven de 12 jaar bereikt.

Sun Smart, Sustainable & Supportive

Tenue de Soleil gebruikt dermatologisch geteste, UPF50 + UV-beschermende stoffen, om de beste balans te bieden tussen dekking en comfort voor veilig spelen in de zon.

De badkleding wordt in Europa geproduceerd en is gemaakt van ECONYL® geregenereerd nylon dat de impact op het klimaat vermindert en schone oceanen ondersteunt.

Voor elk via de webshop verkocht item schenkt Tenue de Soleil een vast bedrag aan Under The Same Sun, een internationale stichting die zich inzet voor albino’s in Afrika. Hiermee ondersteunt Tenue de Soleil de preventie van huidkanker bij kwetsbare albino’s in Afrika.

De collectie is verkrijgbaar via www.tenuedesoleil.com en www.lescoyotesdeparis.com

[ad_2]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.