Sat. Oct 1st, 2022

[ad_1]

Zoek je iets om je de wand van de kinderkamer of je eigen interieur een beetje op te spicen? Ben je niet bang om kleur en grafische elementen in huis te halen? Dan zijn Mirror Shapes precies de erecatchers die je moet hebben. Het goede nieuws is; je kan er ook 1 winnen!  

Mirror Shapes 

De spiegelende wandhangers zijn grafische objecten ontworpen door ontwerper Karin Mastenbroek. Elk onderdeel is apart op maat uitgelaserd en daar- na met de hand als een puzzel in elkaar gezet en gelijmd op een houten basis. 

De losse elementen zijn van acrylaat in verschillende kleuren, waarvan enkele opvallende grote vormen van felgekleurd spiegelend acrylaat. Super origineel!

De eerste serie Mirror Shapes (Bite Me, Eye See You, Ice Ice) flirten met de grafische kunst en popcultuur waarbij veelvuldig gebruik wordt gemaakt van felle kleuren en grote strakke vormen. Wedden dat je kind deze kleuren kan waarderen.

Vooral het IJSJE staat zal te gek op de kamer van je dochter staan en ‘Eye See You’ is ook heel leuk op een jongenskamer. 

Prijzen: Bite Me & Eye See You: €99, Ice Ice: €139 en te koop via www.lamiseto.com

WINNEN!

Je kan een La Miseto Spiegel naar keuze winnen! Wat moet je doen? 

  1. LIKE La Miseto op instagram
  2. LIKE CITYMOM op Instagram
  3. Laat onder de post van aanstaande zondag op Instagram van CITYMOM weten welke spiegel je favoriet is en tag eventueel een vriendin die dit ook leuk zou vinden 

De winnaar wordt einde van de week bekend gemaakt via instastories.

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”![ad_2]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.