Fri. Sep 30th, 2022

Controleer de stof en het naaien
Leren banken zijn er in twee soorten, volledig leer en half leer of matchleder. Een volledig leren bank verbruikt meestal huiden van maximaal 10 runderen, dus het is erg prijzig, maar heeft de beste doorlaatbaarheid en gevoel. Leder match betekent het gebruik van topnerfleer voor de gebieden waar uw lichaam in aanraking komt, terwijl de achterkant en zijkanten van de bank PU-kunstleer PVC gebruiken in plaats van leer, waardoor de kosten worden verlaagd om het betaalbaarder te maken en toch van goede kwaliteit De Sede.

Sofa leer kan afkomstig zijn van koe of buffel. Vanuit andere perspectieven zijn er drie soorten leer: topnerf, split (de tweede laag leer onder de bovenste nerf) en derde laag leer. Bovennerf is de meest duurzame leersoort die voor banken wordt gebruikt, omdat het goed kleurvast is, beter bestand is tegen mechanische sterkte en een rijk, hoogwaardig uiterlijk heeft met een goede luchtdoorlatendheid. Splitleder is de binnenste laag van een huid die in twee stukken is gesplitst en inferieur is aan topnerfleer.

U heeft misschien ook wel eens gehoord van gebonden leer. Maar dit is een misleidende term omdat het gebonden leer geen echt leer is. Sommige meubelhandelaren categoriseren hun gebonden lederen meubels met de echt lederen meubels, wat niet ethisch en eerlijk is.

Bij het inspecteren van een leren bank, moet je voelen of het leer soepel of stijf is. Wanneer je het leer van goede kwaliteit knijpt, moeten de rimpels kunnen verdwijnen nadat je het hebt losgelaten, in plaats van te blijven zitten.

Let er bij het kopen van stoffen zitbanken op dat de hoezen van de zitbank en de rugleuning afneembaar zijn, zodat u ze kunt verschonen om ze op te ruimen. Sofa-stof moet relatief dik zijn. Een stof van hoge kwaliteit moet 12.000 keer mechanische wrijving kunnen doorstaan ​​en weegt doorgaans 300 gram per vierkante meter. Sommige luxe bankstof wordt antistatisch, vuilafstotend en vlambestendig verwerkt. U moet ook controleren of het naaien fijn, recht en glad is.

Inspecteer de schuimspons
Voor moderne banken heeft het high-end zitkussen een dichtheid van 30 kg per kubieke meter met hoogelastisch schuim en spons. Voor de achterkant moet het kussen meer dan 25 kg per kubieke meter dichtheid hebben met hoogelastisch schuim. Om een ​​beter gevoel en comfort te geven, maken bankmakers de kussens zachter of stijver, afhankelijk van de behoeften en voorkeuren van de klant. Soms worden metalen veren gebruikt voor een hogere elasticiteit en om veroudering tegen te gaan. Als vuistregel geldt dat wanneer u op een bankkussen zit, dit niet meer dan 10 cm mag zinken of doorhangen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.