Wed. Dec 7th, 2022

Hoewel een handmatige borstel prima te gebruiken is, zijn er voordelen die elektrische tandenborstels de beste opzetborstels bieden , tandenborstelkoppen bieden, waardoor ze een zeer wenselijk voorstel zijn en het overwegen waard. Maar of u het nu kiest, is uiteindelijk uw beslissing.

De belangrijkste voordelen zijn:

Consistente vermogensafgifte voor een tandarts zoals schoon

Hij doet veel van het harde werk met een elektrische tandenborstel.

Met een handmatige borstel is het aan jou om de borstel rond je mond te bewegen, zodat de borstelharen de tandoppervlakken vegen en alle tandplak, vuil en bacteriën wegborstelen.

Kies voor een elektrische tandenborstel en terwijl je hem nog tussen de 4 kwadranten van de mond moet bewegen, beweegt de elektromotor de borstelharen zodat jij dat niet hoeft te doen. Wat meer is, is dat deze kracht consistent is. De elektromotor schakelt niet uit of breekt na een minuut niet zoals uw hand en arm dat zouden kunnen.

Ik weet zeker dat je soms sneller poetst, soms langzamer, soms heen en weer en soms ben je op en neer en overal.

De opzetborstel van een elektrische tandenborstel beweegt altijd op dezelfde manier.

De beweging van de borstelharen op een elektrische tandenborstel is vaak ongeveer 30.000 per minuut. Kun je dat doen met een handmatige borstel ?!

 

Kan tot 100% meer tandplak verwijderen dan een handmatige borstel

Neem de consistente stroomtoevoer, wetenschappelijk ontworpen opzetborstels en ontwerpen, en u bereikt een oplossing die meer tandplak kan verwijderen in vergelijking met een handtandenborstel. Veel van de fabrikanten claimen tot 100%.

100% verbetering is behoorlijk significant en misschien een beetje moeilijk te geloven.

Welnu, hier is een onafhankelijk getest en geverifieerd cijfer, dat voor mij nog steeds indrukwekkend is. Volgens de Cochrane-onderzoeksgroep 21% minder tandplak na 3 maanden gebruik.

De aanvullende ondersteunende gegevens bevestigen misschien niet 100% meer tandplakverwijdering, maar de waarheid is dat elektrische tandenborstels Kijk
ook bij
Herengeuren
meer tandplak verwijderen, wat leidt tot gezondere tanden, gezonder tandvlees en een gezonder u.

Vermindert tandbederf en verbetert de gezondheid van het tandvlees

Gingivitis is een ontsteking van het tandvlees die wordt veroorzaakt door bacteriële toxines in tandplak. Het is niet erg prettig.

Het is zelfs heel goed mogelijk dat u het ooit zelf heeft gehad, in een milde of zelfs extremere vorm. Rood tandvlees, zeer gevoelig, vaak vatbaar voor bloedingen.

De sprong wagen met een elektrische tandenborstel kan hierbij helpen.

Effectiever in het verwijderen van tandplak, het betekent minder bacteriën in de mond die de pijn en het lijden veroorzaken. In feite zijn er binnen 3 maanden verlagingen van ongeveer 11% (Cochrane).

Een indrukwekkend onderzoek van 11 jaar, uitgevoerd door Pitchika et al, beoordeelde de langetermijneffecten van de elektrische tandenborstel en ontdekte dat langdurig gebruik van een elektrische tandenborstel gezondere tanden en tandvlees en een groter aantal behouden tanden betekent in vergelijking met degenen die een handtandenborstel gebruiken .

Kan een slechte adem helpen elimineren

Een schonere mond met minder bacteriën kan ervoor zorgen dat de geur van je adem ook verbetert.

Ruikt naar erg hardnekkige bacteriën, maar nu je tanden, tandvlees, wangen en tong schoner zijn, zijn er minder bacteriën die de slechte geuren veroorzaken en krijg je meer zelfvertrouwen en voel je je minder bewust van je ademhaling als je in de buurt van anderen bent

 

Met een handmatige borstel heb je één poetsstand… tenzij je zelf een aantal slimme instellingen hebt gemaakt door de beweging en snelheid van je handbewegingen te variëren.

Steeds meer elektrische borstels bieden eigenlijk een ander aantal reinigingsmodi.

Over het algemeen geldt: hoe meer u betaalt, hoe meer u krijgt.

Niet iedereen heeft verschillende reinigingsmodi nodig of wil, maar ze kunnen veel voordelen bieden als ze correct worden gebruikt.

Beschikbare modi zijn onder meer Daily Clean, Whitening, Sensitive, Gum Care, Deep Clean, Massage en Tongue Cleaning.

De exacte naam en de tijd waarvoor ze geldig zijn, varieert. Net als de hoeveelheid kracht en de resulterende penseelstreken en bewegingen die worden gebruikt.

De bedoeling is dat verschillende modi verschillende resultaten kunnen behalen.

De gevoelige modus zorgt bijvoorbeeld nog steeds voor een consistente reiniging terwijl de kracht van de borstel wordt verminderd om rekening te houden met de delicate aard van de tanden of het tandvlees.

Aan de andere kant kan bleken de kracht vergroten en langer duren om de tanden echt te polijsten en vlekken te verwijderen.

Mocht u meer willen weten over reinigingsmodi, dan vindt u in onze gids voor Oral-B-reinigingsmodi een diepgaande kijk op wat ze te bieden hebben.

Meer weten over de verschillende reinigingsmodi? In dit bericht wordt nader ingegaan op wat Oral-B te bieden heeft.

Verschillende opzetborstels – Verschillende stijlen om verschillende resultaten te bereiken

Niet essentieel, maar vaak voordelig, zijn de verschillende soorten opzetborstels die verkrijgbaar zijn voor elektrische tandenborstels.

Degenen die zijn ontworpen voor dagelijkse reiniging, terwijl sommige speciaal zijn ontworpen voor gebruik met beugels.

In tegenstelling tot een handmatige borstel waarvoor een geheel nieuwe borstel nodig is, heeft een elektrische borstel gewoon een nieuwe kop nodig om in het handvat te passen.

Koppel de juiste opzetborstel met de juiste reinigingsmodus en de resultaten kunnen worden verbeterd.

 

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *