Sun. Oct 2nd, 2022

[ad_1]

Van vakantieparken worden wij niet direct enthousiast, tenzij er LUXE voorstaat. Want dan weet je dan de huizen mooi en ruim zijn, en het park ook rust bied. Onze favoriete Luxe Vakantieparken vinden wij in Nederland bij Dutchen, Largo en Landal. Zij hebben op meerdere plekken vakantieparken, maar we lichten hier drie locaties uit. 

Nadat wij naar Puur Exloo van Landal waren geweest, waren we ZO enthousiast over de luxe van de parken van Landal, dat we meteen een weekend naar het Hof van Saksen hadden geboekt. 

We gingen in de voorjaarsvakantie en die week was het MEGA mooi weer, dus het was echt mega genieten. 

We waren met 3 families, en hadden een boerderij met daarin 3 luxe appartementen. Een aanrader omdat je zo met elkaar zit, maar toch privacy hebt. 

Het park is heel erg mooi gelegen in het groen, aan een groot meer. Er is super veel leuks voor kinderen te doen, en je kan er eten in fijne restaurants. Daarom noemen ze het ook wel Resort Hof van Saksen, zo luxe is het! 

De villa’s op LARGO Domein Het Camperveer zijn rustig gelegen, op ruim opgezette kavels. In de omgeving kunt je verder genieten van de schitterende natuur aan de rand van het Veerse Meer.

Villa Byron 6 heeft een ruime woonkamer met zithoek en een open keuken. Door de vele ramen die de villa kent, komt er veel natuurlijk licht naar binnen en heeft u zicht op uw terras en de tuin. De twee persoonsslaapkamer op de begane grond heeft een badkamer met inloopdouche en toilet. Ook vind je op de begane grond een toilet en berging. De berging is van binnen en buiten te bereiken. 

De eerste verdieping heeft aan beide zijden een twee persoonsslaapkamer met uitzicht op de ruime tuin. Er is een gedeelde badkamer met douche en toilet.

LEES OOK: LEKKER WEEKEND LUIEREN IN LUXE BIJ LARGO IN VLISSINGEN 

DUTCHEN | CITYMOM.nl 1

Alle huizen van Dutchen zijn uniek vanwege de architectuur en de luxe inrichting. En de luxe inrichting valt ook echt meteen op als je de vakantievilla binnenloopt. Ons huis telde 3 verdiepingen!

Vier slaapkamers, allemaal met eigen badkamer (luxer kan bijna niet toch!?), met een grote keuken en aparte woonkamer. Maar vooral het buitengedeelte was ook echt luxe. Een heerlijke overdekte plek met openhaard, jacuzzi en buitenkeuken. WOW!

Bij alle vakantieparken vind je trouwens wellness mogelijkheden zoals een eigen sauna, stoomcabine, jacuzzi of whirlpool. De vakantieparken in Nederland van Dutchen zijn kleinschalig en rustig gelegen, veelal aan de kust en op de Wadden nabij prachtige natuur.

[ad_2]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.