Thu. Dec 8th, 2022

[ad_1]

HET IS ZOMER! EN VOOR DE ZOMERSE ZONNIGE DAGEN KUNNEN DEZE MUSTHAVES VOOR KIDS ECHT NIET ONTBREKEN!

1. HAPPY SUNSHINE ZONNEBRAND   (+ 10% korting!)

Zelfs ook in de CITY wordt je kleintje beschermen tegen de zon steeds belangrijker! Net als de ingrediënten die in de zonnebrand zitten. We willen namelijk wel bescherming tegen de schadelijke UV-stralen, maar staan niet te springen om chemische zonnefilters. Happy Sunshine weet wat ouders willen van een zonnebrand: een makkelijk smeerbare crème zonder parfum en andere toeters en bellen.

De beschermende Waterresistant Happy Sunshine sun cream SPF30 is een natuurlijk -en daardoor kindvriendelijkproduct. Het is vrij van parabenen, kleurstof, parfum, alcohol en sulfaten. Daarnaast is het PH-neutraal en niet getest op dieren. Tevens is de Happy Sunshine sun cream SPF30 gemaakt op een 100% natuurlijke mineralenbasis. De unieke formule is volledig nano-vrij en bevat daardoor geen enkele chemische zonnefilter, dit maakt genieten in de zon nóg veiliger. En ook fijn; hij is niet plakkerig, smeert prettig en laat geen witte waas achter. 

10% KORTING OP HAPPY SUNSHINE ZONNEBRAND

Speciaal voor de deze Kids Summer Musthave blog krijg je met de code CITYMOM10 – 10% korting op op jouw Happy Sunshine producten Via jutter.co

Volg @happy_sunshine_benelux voor alle leuke zonnetips!

2. ZONNEBRIL GRECH & CO 

De zonnebrillen van Grech & Co zij niet alleen leuk en mooi maar ook nog eens duurzaam! Ze zijn gemaakt van gerecycled plastic. Voor kids vanaf ongeveer 18 maanden tot ongeveer 10 jaar. Te koop o.a. via OnWijs West.

3. BIKINI PROTEST

Een bikini kan natuurlijk ook niet ontbreken tussen alle Summer Musthaves! De leukste meisjes bikini’s vind je bij Protest. Daar hebben ze lekkere stoere, waarvan deze met panter en bloemen onze favoriet is!

4. OPBLAASZWEMBAD LIEWOOD

Een opblaasbaar zwembad van LIEWOOD, met zwembad Leonore met yellow mellow en creme de la creme strepen heeft je kleintje uren waterpret!

Blaas de randen van het stijlvolle zwembad op, zwemluier aan en spelen maar.

Het opblaasbare zwembadje heeft een doorsnede van 80 cm, de rand is 20 cm hoog. Het zwembad bevat gevuld (tot 70% van de rand) 43 liter water. 

Het zwembad is gemaakt van BPA vrij PVC en het buitenspeelgoed van LIEWOOD  voldoet aan de EN71-8 Europese standaard voor activiteiten speelgoed. 

5. VAKANTIE – DOE BOEK

Wetenschap en techniek voor jonge kinderen: met dit doeboek van André Kuipers leren kinderen alles over de ruimte. Dit doeboek voor alle jonge astronauten staat vol met leuke taal- en rekenpuzzels, verhaaltjes, testen, moppen en raadsels, knutsels en wist-je-datjes.

Spelenderwijs oefenen ze zo met taal & lezen, spelling, rekenen en schrijven. De creatieve puzzels prikkelen de fantasie. Met echte ruimtevaartbeelden van ESA en NASA! Top voor op de achterbank naar de vakantiebestemming! Verkrijgbaar via Kinderboeken.nl

6. BEACH & BANDITS UPF50+ SHIRT

Een BEACH & BANDITS shirt gaat standaard mee op vakantie maar ook in Nederland zijn deze coole UPF50+ shirts een musthave. De collectie van BEACH & BANDITS bestaat uit zwemkleding met een beschermde factor van UPF50+, wat inhoudt dat 97,5% van de schadelijke UVA en UVB straling wordt tegengehouden.

Niet alleen biedt BEACH & BANDITS je kinderen bescherming tegen de zon, maar zien ze er ook nog eens heel cool uit, want ze hebben altijd de leukste printjes in hun collecties.

BEACH & BANDITS garandeert dat de zwemkleding de functionaliteit heeft die ouders (zoals wij) nodig hebben voor onze kinderen: UV-beschermend, comfortabel, lichtgewicht, ademend en sneldrogend.

7. SPEELMAT BYALEX

Ik ga op reis en neem mee… De nieuwe Summer Wonderland print! Geïnspireerd door de uitstapjes met familie, herinneringen aan afgelopen vakanties en gewoon een beetje plezier en zon op jouw #staycation. Dit Summer Wonderland speelmatras is jouw bestemming. 

De speelmatten van ByAlex zijn ideaal voor de speelhoek in de woonkamer, of een lekker leeshoekje in de kinderkamer (of andersom natuurljk). Ideaal om samen op te spelen, chillen, koprollen te maken en op te springen. Leg meerdere matten op elkaar of combineer ze met een van onze geweldige kussens.

Alle producten zijn ontworpen door Alex, en handgemaakt in Europa met behulp van de mooiste Europese OEKO-TEX® gecertificeerde stof. De stof wordt bedrukt met niet-giftige inkt op waterbasis.

AquaRapid

8. ZWEMBANDJES AQUARAPID

  • Veiligheid voorop, dat geldt zeker voor een kind in het water. De Aquaring is voorzien van het CE en EN 13138 keurmerk.
  • In Scandinavië wegens groot succes binnen 1 jaar > dan 100.000 stuks verkocht!
  • De Scandinavische Aquaring bevat binnenin het PVC materiaal een spons waardoor bij onverhoopte leegloop je kind kan blijven drijven!
  • Slechts 1 maat nodig (0-30 kg).
  • Materiaal is glad en schuurt niet.
  • Je blaast de Aquaring op naar grootte van het armpje.
  • Deze ronde zwembandjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Do I need to say more?

9. ZOMERSE SOKKEN VAN WILSON’S PARADISE

Wij zijn sindskort helemaal fan van de heerlijke vrolijke sokken van Wilson’s Paradise. Deze bamboe sokken voor kinderen zijn lekker zacht. Ze hebben vlakke naden, geen gekriebel dus bij de tenen.

Bamboe houdt je voeten in de zomer koel, waardoor deze sokken echte Summer Musthaves zijn! De sokken zijn er in allemaal leuke kleurtjes.

10. SOS BANDJE ID4ALL

Een SOS bandje met naam van je kind en jouw telefoonnummer vind ik echt een summer musthave. Mijn kinderen dragen ze gewoon iedere dag, de hele zomer lang. Zo weet je zeker dat je je kind kan terug vinden, mocht hij of zij op een plek komen waar ze de weg niet kennen. Dit mooie bandje kan je al laten maken van 4.95 bij iD4all.

LEES OOK: PAKLIJST VAKANTIE MET BABY, DREUMES OF PEUTER[ad_2]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *