Thu. Dec 8th, 2022

[ad_1]

CITYMOM ZOEKT PER DIRECT EEN CREATIEVE ALLROUND ASSISTENT VOOR 1 DAG PER WEEK

Ben jij een zelfstandig creatief persoon die schrijven te gek vindt, een passie heeft voor vormgeven en mooie beelden creëren, maar ook product ontwikkeling en online shopping interessant vindt?  Vind je het fijn om veel vrijheid te krijgen en zoek je een uitdagende en afwisselende bijbaan? Kom dan werken als assistent bij CITYMOM / STUDIO VACAY. 

CITYMOM is dé hotspot & lifestyle website voor moeders in de stad met een dagelijkse blog. STUDIO VACAY het andere bedrijf van oprichtster Bettina en is dé webshop voor Summer Lovin’ products. Beide vallen onder B3 Producties. 

Werkzaamheden creatieve assistent

Als assistent schrijf je artikelen voor de blog, redigeer je teksten en leer je de fijne kneepjes van het bloggen. Je maakt en bewerkt beeldmateriaal, schrijft nieuwsbrieven, stelt moodboards samen, schoont onze database op. 

Je gaat op pad om de laatste hotspots te checken, je verricht social media werkzaamheden, schrijft aantrekkelijke productteksten voor de webshop en werkt mee bij alles wat er komt kijken bij het opzetten van de productlijn van STUDIO VACAY. Hier horen ook PR & Marketing taken bij.

Jouw Profiel:

Je kan goed zelfstandig werken

Je hebt kennis van marketing en PR 

Je vindt schrijven leuk

Je hebt oog voor detail

Je neemt initiatief neemt en bent flexibel

Je hebt gevoel voor stijl en interesse in de wereld van lifestyle, interieur, online shoppen, blogs en social media

Je bent een enthousiaste persoonlijkheid die volgens planning kan werken

Je bent in het bezit bent van een eigen Apple laptop 

Je kan artwork ontwerpen, opmaken en beeldbewerken

De functie is per direct of iniedergeval zsm!

Ben jij THE GIRL voor deze vacature? Mail dan je CV, met korte motivatie en foto, naar [email protected] o.v.v. ASSISTENT of stuur een DM via instagram! 

Je werkzaamheden hoeven niet op 1 specifieke dag plaats te vinden, je mag de uren ook verdelen over de week, dus het is heel flexibel!

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”![ad_2]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *