Thu. Dec 8th, 2022

[ad_1]

Voordelen E-bike

We kunnen (en willen) er niet omheen: e-bikes zijn booming. Want je cruiset super chill door de stad, met 25 km per uur, maar komt toch met droge oksels aan! Ben jij nog niet overtuigt, dan zet ik graag de voordelen van een e-bike op een rij, want sinds ik mijn QWIC heb, ben ik een groot e-bike fan! 

Grootste voordeel van een e-bike is natuurlijk dat ze een een motortje voor trapondersteuning hebben. Je moet wel zelf trappen, maar het kost je véél minder kracht en inspanning. Met veel minder moeite kun je veel meer kilometers fietsen. Ook met een zwaar kind achterop. Je QWIC doet het meeste werk! 

Omdat je zoveel meer kilometers kunt maken, pak je echt veel minder vaak de auto. Bij gebruik in plaats van de auto of brommer reduceer je uitstoot, wat in de stad extra nuttig is. Veel sportvelden liggen buiten de stad, dus om je kind daarheen te brengen, heb je de auto niet meer nodig. 

Daarnaast heb je doordat je niet de auto pakt, geen gedoe met parkeren of parkeerkosten. Je fiets lekker in de buitenlucht, in plaats van dat je in een warme auto zit. Achterop mijn QWIC Premium i heb ik een fietszitje laten plaatsen, dus de kids kunnen altijd mee. 

Daarnaast blijf je ook nog eens fit, want je pakt veel vaker de fiets en je fietst langer.Dankzij de elektrische ondersteuning fiets je licht en comfortabel. Ook met tegenwind of bergop. Je kunt makkelijker grote afstanden afleggen zonder vermoeid te raken. 

Hogere snelheden kan je langer aanhouden dan bij een gewone fiets, waardoor de reistijd eerder concurreert met andere vervoermiddelen. Daardoor ga je gemakkelijker nieuwe plekken ontdekken op de fiets. Een ritje op een dergelijke fiets voelt alsof je continue de wind in je rug hebt. En daar heeft nog nooit iemand over geklaagd. 

QWIC heeft ook nog eens een belangrijk element aan de e-bike toegevoegd: design. De gestroomlijnde en lifestyle gerichte e-bikes zijn verkrijgbaar in een 25 en een 45 km/u variant. De QWIC Premium i werd dit jaar in de AD fietstest als ‘beste getest’.

Dus met dank aan de innovatieve en award winnende design e-bikes van QWIC breng ik ook nog eens op uiterst stijlvolle wijze mijn kids naar school en het sportveld met de fiets! 

Ga voor één van de QWIC verkooppunten of meer informatie naar qwic.nl.

[ad_2]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *