Tue. Dec 6th, 2022

In 2021 bleef de markt voor elektrische scooters bloeien, met tal van verbeteringen aan bestaande modellen en de lancering van nieuwe modellen. Er zijn veel opties, dus als u op zoek bent naar een e-scooter, kunt u in de war raken door de grote verscheidenheid aan opties.

Maar hopelijk zal het lezen van ons artikel uw beslissing een beetje gemakkelijker maken. Onze CEO Paul Williams kiest de 10 beste elektrische scooters op de markt in 2021.

1. Xiaomi MI 1S

Xiaomi is een van de grootste fabrikanten van elektrische scooters ter wereld, en niet zonder reden. Hun producten zijn gemaakt in China en hebben een uitstekende bouwkwaliteit (inclusief aluminium van vliegtuigkwaliteit) en een lichtgewicht frame.

De 365- en 365 Pro-modellen van Xiaomi werden door miljoenen over de hele wereld gekocht vanwege hun veelzijdigheid, flexibiliteit en grote capaciteit. Als je nog steeds een 365 of 365 Pro kunt kopen en de prijzen zijn gedaald, kun je nu een geweldige scooter kopen voor een spotprijs. Maar als het gaat om de nieuwere modellen van Xiaomi, is onze keuze de 1S.

2. Unagi Model One

Unagi blijft toonaangevend als het gaat om er cooler uit te zien, en veel gestroomlijnder of futuristischer worden scootmobiel prijzen niet!

De Unagi Model One is een prachtig ontworpen, onderhoudsarme premium e-scooter gemaakt van eersteklas materialen, waaronder aluminium en dezelfde koolstofvezel die wordt gebruikt in Elon Musk’s Space X-raketten.

De ontwerpelementen omvatten een fantastisch vouwmechanisme met één klik, en in 2021 sneed Unagi het lagere vermogen van de 250w enkele motor af, waardoor er slechts een versie met twee motoren overblijft die 500w gecombineerd in de E500 pompt.

Hoewel deze elektrische scooter vorig jaar meer dan £ 1.000 kostte, is de prijs gedaald tot minder dan £ 900, waardoor het een beetje betaalbaarder is voor forenzen. Ja, je kunt veel goedkopere elektrische scooters kopen, en het bereik is misschien beter rond de 14 km, maar de Unagi Model One is verrassend snel en gemakkelijk te rijden en zal zeker de aandacht trekken.

Het is ook een van de lichtste elektrische scooters op de markt met slechts 12 kg.

Het simplistische ontwerp, het ongelooflijke uiterlijk en de eenvoudige bediening die deze elektrische scooter heeft, maken het een uitstekende keuze voor dagelijks gebruik.

3.Inokim Oxo

Inokim is in 2009 begonnen met het bouwen van e-scooters vanuit een garage (via het “MyWay” project, dat is opgericht door de fantastische Nimrod Sapir Recardo!), Ze hebben dus veel ervaring in het veld. Deze enorme ervaring wordt geïllustreerd door de Oxo, een scooter die zich onderscheidt van de massa dankzij zijn bouwkwaliteit van wereldklasse.

Met volledige vering, dubbele tandwielloze 1300 W borstelloze motoren (die op het hoogtepunt 2600 W kunnen leveren) en een bereik van maximaal 110 mijl, kunt u met deze machine urenlang rijden, en niet alleen vanwege zijn pure kracht. Onbeperkt, hij kan 40 mph halen, maar hij wordt geleverd met een enorme remkracht door de schijfremmen voor en achter. Vergeet niet om een ​​volledige veiligheidshelm en bescherming te dragen als u met die snelheden reist.

De balans en stabiliteit van deze e-scooter maken hem perfect voor on-road en off-road rijden. Hij is niet overdreven draagbaar, weegt maar liefst 33,5 kg en heeft te maken met stevige concurrentie, maar deze in Europa gebouwde e-scooter heeft overal een kwaliteitszegel.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *