Thu. Dec 8th, 2022

[ad_1]

De vakantie staat voor de deur! Heb jij al leuke plannen? Misschien ga je een roadtrip maken, ontdek je plekjes in eigen land of vlieg je naar een verantwoorde, zonnige bestemming. De vakantie begint al bij het vertrek. Blijft het voor jou een uitdaging om je kids bezig te houden tijdens de reis? Samsung schiet graag te hulp met de nieuwe Galaxy Tab A7 Lite.

Er zijn tal van mogelijkheden om de kids te entertainen onderweg, maar dat is niet altijd even makkelijk. Muziek, spelletjes of een kinderfilm? De Tab A7 Lite biedt nu alles in één. We nemen je graag mee in een aantal handige features van deze tablet:

  • Makkelijk meenemen: de tablet weegt slechts 371 gram en heeft een superslank profiel van 8 mm. Hij past dus makkelijk in elke tas en je kunt gaan en staan waar je maar wilt.
  • Digitaal spelen: Met Samsung Kids creëer je een veilige omgeving waarin je kinderen op ontdekkingstocht kunnen gaan. Selecteer Samsung Kids via het Quick Panel. Met de Kids-modus kun je het gebruik en de speeltijd in het oog houden.
  • Eenvoudig bedienen: navigeren op je tablet, dat doe je gemakkelijk met één hand. Met het bewegingen- en gebarenmenu hoef je alleen maar met je duim te swipen om Terug te gaan, Recente apps te zien of om naar het Startscherm te gaan. Je hebt alles binnen handbereik. 
  • Eigen privébioscoop creëren: minder rand betekent meer ruimte voor een groter 8,7 inch display op een compacte tablet. Bingewatch je favoriete (kinder)serie met de horizontaal gerichte stereospeakers voor een rijk stereogeluid.
  • Mooie foto’s maken: als jij jouw momenten wilt vastleggen en delen dan is de De Galaxy Tab A7 Lite  ook perfect. Hij maakt o.a. schitterende portretten. Ook heeft hij een geïntegreerde opslagruimte van 32GB/64GB. Met de primaire camera van 8MP bewaar je al je vakantieherinneringen.
  • Ongeëvenaard lang kijken: De 5.100mAh* batterij biedt je alle vrijheid om lang van huis te zijn of veel te kijken zonder je druk te maken over tussentijds opladen. Ideaal voor onderweg!

LEES OOK: VLIEGEN MET KINDEREN; 5X HANDIGE TIPS

[ad_2]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *