Thu. Dec 8th, 2022

Je cv is perfect. Het is voor zoekwoorden geoptimaliseerd, branchespecifiek, vol met prestaties, ondersteund door gegevens en dubbel gecontroleerd door een expert. Als het geen van deze dingen is, stop dan hier en leer hoe u uw cv klaarmaakt voor het zoeken naar een baan.

Dus je bent klaar om je volgende baan te vinden. En Monster-carrière-expert Vicki Salemi, die meer dan 15 jaar in corporate recruitment heeft gewerkt, zegt dat het nu een goed moment is om ernaar te gaan zoeken. “Bedrijven huren het hele jaar door”, zegt ze. “Je weet nooit wanneer de juiste positie vrijkomt.” Uit een Monster-enquête bleek dat 90% van de respondenten klaar is om hun zoektocht naar een baan in september opnieuw in te stellen, terwijl slechts 10% bereid is te wachten tot het begin van het nieuwe jaar.

Zorg dat je cv goed is

Je cv is de sleutel tot het starten van een sterke zoektocht naar een baan. Weet je niet zeker hoe die van jou het doet? Laat de experts van Monster je cv maken. Onze cv-schrijvers zullen een uitgebreide beoordeling van uw ervaring en carrièredoelen uitvoeren om een ​​cv te maken dat uw geweldigheid weerspiegelt.

Laat de perfecte baan jou vinden

Dit is een goed idee: je aanmelden voor een profiel op Monster is de snelste manier om dat glimmende nieuwe cv van je om te zetten in interviews.

Wanneer u zich registreert voor een Monster-account, kunt u uw cv uploaden en toegankelijk maken voor recruiters die onze site gebruiken om kandidaten te vinden voor moeilijk vervulbare functies. (Insider-tip: als je je cv instelt op “zichtbaar” kunnen de werkgevers alles zien wat je hebt geüpload, inclusief contactgegevens; “beperkt” stelt werkgevers in staat je te zien, maar je contactgegevens en huidige werkgever verborgen te houden, hoewel je nog steeds gecontacteerd worden via het berichtencentrum van de site); “privé” houdt uw cv helemaal voor uzelf voor verdere bewerking of voor eenvoudige toepassing op vacatures.)

Andere voordelen van een account: u kunt zoekopdrachten naar vacatures opslaan en uw sollicitatiegeschiedenis bekijken. Je kunt ook op vacatures solliciteren zonder dat je elke keer een nieuw cv hoeft te uploaden. Als u bovendien op uw profielavatar klikt terwijl u bent ingelogd, vervolgens naar uw “Accountinstellingen” gaat en op “Meldingsinstellingen” klikt, kunt u vakjes aanvinken voor een verscheidenheid aan nuttige e-mailwaarschuwingen. Deze omvatten Monster Updates, die af en toe gericht loopbaanadvies, serviceaankondigingen en siteverbeteringen zullen leveren; Gerichte Carrièremogelijkheden, dit zijn relevante banen afgestemd op jouw specifieke loopbaanoriëntatie; Monster Partner-aanbiedingen, die exclusieve aanbiedingen zijn voor Monster-leden, en onze Monster Industry-nieuwsbrief, die tips geeft over hoe u uw carrière vooruit kunt helpen.

Ontvang een melding zodra uw droombaan is geplaatst

Salemi zegt dat zodra recruiters vacatures plaatsen, ze klaar zijn om binnenkomende cv’s te beoordelen. Dit betekent dat hoe eerder je solliciteert, hoe groter je kansen zijn.

“Het beste moment om op een vacature te solliciteren is binnen de eerste 48 uur dat deze wordt geplaatst”, zegt ze. “Het is van cruciaal belang om deel uit te maken van die eerste lichting kandidaten, omdat je niet alleen de eerste bent, maar ook de lat legt voor toekomstige kandidaten.”

Wees als eerste op de hoogte van vacatures door vacature-alerts in te stellen op Monster. Er zijn twee verschillende manieren om dit te doen: Ten eerste, als u bent aangemeld bij uw account, voert u een zoekopdracht uit naar een baan en klikt u op de knop “E-mail mij vacatures” rechts van de zoekopdracht. U krijgt automatisch nieuwe, overeenkomende vacatures wanneer ze worden geplaatst, en de zoekopdracht wordt opgeslagen onder uw “opgeslagen zoekopdrachten”-gedeelte van uw profiel.

Als u zich liever niet aanmeldt voor een account, kunt u op dezelfde knop op elke pagina met zoekresultaten voor vacatures klikken en het e-mailadres invoeren waarop u vacature-alerts wilt ontvangen. Zo simpel is het.

Door banen te hebben die zijn afgestemd op uw interesses, hoeft u minder tijd te besteden aan het doorzoeken van de miljoenen banen op Monster en meer tijd aan solliciteren op banen waarin u echt geïnteresseerd bent.

Blijf op de hoogte van uw zoekopdracht

Hier is het ding over de arbeidsmarkt: het verandert voortdurend. Er komen voortdurend nieuwe banen bij, wat geweldig voor je is, want dat betekent dat de kans dat je een geweldige baan vindt met de minuut toeneemt. Daarom is het cruciaal om dagelijks in te checken, anders loopt u het risico een gouden kans te missen. Heb je daar hulp bij nodig? Download de Monster-app. Het is zo gemakkelijk te gebruiken, om nog maar te zwijgen van het feit dat het 100% gratis is en een zeer gewaardeerde banen-app. Probeer renego om een baan te vinden.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *