Tue. Dec 6th, 2022

[ad_1]

Binnen Mandali staat duurzaamheid centraal en komt dit thema in al haar facetten naar voren. Het centrum is grotendeels gebouwd met milieuvriendelijke, hergebruikte materialen. Het verwarmingssysteem wordt gevoed door houtsnippers en zowel de keuken alsook het zwembad worden voorzien van stroom opgewekt doormiddel van zonne-energie.

Alle energie die overblijft wordt geleverd aan het lokale hoofdnet, zodat het ook door de lokale gemeenschap kan worden gebruikt. Duurzaamheid geldt dan ook voor het dagverse vegetarische menu, dat zowel lokaal als biologisch wordt ingekocht

Mandali biedt een verscheidenheid aan retraites het hele jaar door. Bezoekers kunnen deelnemen aan speciale retraites met een specifiek thema, of inhaken in het doorlopende programma; de 
Mandali Experience. Dit is een simpele maar effectieve 3- tot 5-daagse ervaring die erop gericht is om naar je hart te leren luisteren en terug te keren naar je ware aard. Het programma is optioneel en bestaat uit ochtend- en avondmeditaties, yoga, stiltesessies, ademwerk, qi-gong en praatkringen.Voor het actuele wisselende aanbod kijk op www.mandali.org/retreats/mandali-retreats 

[ad_2]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *