Wed. Sep 28th, 2022

Sevilla is doordrenkt van geschiedenis en cultuur, en terwijl je door de geplaveide straten slentert, voel je de passie onder je voeten. De thuisbasis van tapas, flamenco en feesten, het zal zeker indruk maken op de bezoeker die gretig is naar zijn charme. Omdat het het erfgoedcentrum van de Andalusische hoofdstad is, zijn er zoveel unieke en epische dingen te zien en te doen in Sevilla, waardoor het een uitstekende plek is voor een driedaagse stedentrip in Spanje.

1 Wandeling (of kajak) langs de rivier de Guadalquivir, Sevilla

Deze waterweg, die door het hart van Sevilla loopt, is een plek om te wandelen, fietsen en kennis te maken met de stad. Het was onze eerste stop toen we in Sevilla aankwamen, en we besloten via de Triana-brug naar de andere kant over te steken. De brug scheidt het Arenal-gebied, de thuisbasis van de Plaza de Toros (Plaza de Toros), met het Triana-gebied, dat bekend staat om zijn flamenco- en tapasbars.

Als u de brug oversteekt, vindt u de beroemde Triana-voedselmarkt op de overblijfselen van het Castillo de San Jorge, de zetel van het inquisitoire hof. De markt is een plek om te genieten van verse lokale gerechten in een levendige sfeer. Eenmaal over de brug, brengt de wandeling je naar restaurants en bars waar klanten genieten van tapas en bier terwijl ze buiten zitten terwijl ze naar de activiteiten langs de rivier kijken.

2 Beklim Torre Del Oro

Terug aan de andere kant van de rivier passeert u de Torre del Oro, “Torre de Oro”. Ooit een gevangenis, een uitkijktoren en zelfs een kapel; maar nu toegankelijk voor toeristen die een beter zicht op de rivier willen. Restaurants liggen langs de straten en brengen u naar het Teatro De La Maestranza (Opera) en de Plaza de Toros (Plaza de Toros), die ook bezocht kunnen worden. wil je meer weten over de bezienswaardigheden Sevilla. u kunt het controleren.

3 Ontdek het Paleis van de Duenas in Sevilla

Ik heb Palacio la Duenas bovenaan mijn lijst met suggesties voor unieke dingen om te doen in Sevilla opgenomen, omdat het een van onze favoriete plekken was om te bezoeken. De thuisbasis van de huidige 19e hertog van Alba, de oudste zoon van de hertogin van Alba, het paleis, dat klein van gestalte maar tijdloos verleidelijk is, is een genot om te ontdekken. Het Palacio de las Duenas, gelegen in een rustige zijstraat in de wijk Macarena, is als de jongere broer van het grote Real Alcázar.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.