Mon. Dec 5th, 2022

Vietnam is een van de snelst groeiende landen in Azië, dus de kosten van een bezoek nemen elk jaar toe. Hoe dan ook, het is nog steeds mogelijk om naar Vietnam te reizen met een bergbeklimmingsbudget van $ 40 of minder per dag, of een comfortabelere reis te genieten voor $ 60-100 per dag.

Voor een vijfsterrenervaring in Vietnam kun je het beste $ 200 per dag of meer opzij zetten, ongeveer hetzelfde als wat je zou uitgeven in buurlanden zoals Thailand.

Dagbudget voor Vietnam

  • Hoewel Vietnam elk jaar duurder wordt, is het nog steeds een goedkoop land om te bezoeken. De kosten zijn vergelijkbaar met Thailand en andere nabijgelegen landen zoals Cambodja, hoewel zoals in elk land, bepaalde dingen in Vietnam goedkoper of duurder zijn dan elders.
  • Als algemene regel geldt dat je met een budget van $ 40 tot $ 50 per dag als rugzak door Vietnam kunt reizen. Uw luxe zal echter beperkt zijn en u zult meer tijd besteden aan eten in lokale restaurants in plaats van in westerse cafés en eetgelegenheden.
  • Voor een comfortabelere backpackerervaring in Vietnam kun je het beste rond de $ 50 per dag uittrekken. Zo heb je meer geld om uit te geven aan zaken als eten, drinken, activiteiten en hotelkamers.
  • Voor een comfortabele middenklasse ervaring in Vietnam, is het het beste om $ 60 tot $ 100 per dag te budgetteren voor je volledige kosten. Dit geeft je genoeg om te betalen voor een comfortabele drie- tot viersterrenhotel, eten in de middenklasse tot high-end restaurants en de meeste activiteiten en attracties bezoeken.
  • Voor een vijfsterrenervaring in Vietnam, verwacht u minimaal $ 150 per dag te betalen (u besteedt op zijn minst ongeveer $ 75- $ 100 voor uw hotelkamer) of $ 200 + als u van plan bent vaak uit eten en overnachten in een zeer luxe hotel.

Dingen om te doen in Vietnam

Er zijn talloze activiteitenmogelijkheden voor je tijd in Vietnam. Hieronder vindt u een link om bezienswaardigheden in Vietnam

 

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *