Mon. Dec 5th, 2022

Het beletteren van voertuigen wordt steeds populairder. Je ziet het terug op op bussen, fietsen, bestelwagens, auto’s, vliegtuigen, raceauto’s, politievoertuigen en eigenlijk elk voertuig dat maar geschikt is om te beletteren. Een autowrap is een vinyl overlay die wordt bedrukt, gelamineerd (als het niet gelamineerd is, gaat het niet lang mee) en wordt aangebracht op het voertuig naar keuze. Carwraps zijn een geweldige manier om uw rendement te verhogen, omdat visuele afbeeldingen aantrekkelijker zijn dan alleen belettering.

Een simpele rekensom leert waarom belettering een uitstekende vorm van reclame voor uw bedrijf kan zijn. Stel je dit scenario voor. U investeert in het beletteren van uw voertuigen. Als uw voertuig tussen de 1-2 uur per dag rijdt, zou dat betekenen dat uw advertentie ongeveer 7 uur per week, 28 uur per maand, 336 uur per jaar zichtbaar is voor iedereen die u tegenkomt in het verkeer. Nu is niet alleen de tijdsduur dat een advertentie wordt gezien cruciaal voor uw advertentiesucces, maar ook het aantal mensen dat de advertentie ziet. Belettering kan gezien worden door ruwweg 2500 per dag. In drukke steden kan dat zelfs meer zijn.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *