Mon. Dec 5th, 2022

De elektrische minibike van 800 watt is een van de krachtigste scooters elektrische fatbike die je kunt kopen. Als je met 800 watt aan vermogen rijdt, kun je snelheden halen van 25 mijl per uur, wat het geval is met de Explorer E-08 800W elektrische scooter. De elektrische minifiets van 800 watt is een van de krachtigste en meest gewilde scooters die momenteel op de markt zijn. Hij heeft een 36 V-accu en wordt geleverd met een slimme acculader die overladen helpt voorkomen. De banden zijn 10″ Fat Heavy Duty Pneumatic-banden met een diep profiel voor een soepeler, comfortabeler rijgedrag. Het heeft een in hoogte verstelbare zitting en een extra remlicht.

Deze scooter is niet alleen betrouwbaar maar ook milieuvriendelijk. U kunt er een ritje mee maken en er zeker van zijn dat u het milieu niet vervuilt omdat het geen uitstoot heeft. Het is ook goed voor je oren vanwege de stille motor. U kunt tot 20 mijl rijden op één lading en de lading duurt ongeveer 6 uur. Als u op zoek bent naar een motorfiets om korte afstanden af ​​te leggen, dan is dit een geweldig voertuig voor de prijs. Ze verkopen voor ongeveer $ 350,00. Er zijn verschillende accessoires beschikbaar om je nieuwe 800w elektrische minifiets te verbeteren en ze omvatten een kleine opbergkoffer voor een kleine bagageruimte, een mand die netjes aan de voorkant kan worden bevestigd en een grote selectie helmen en veiligheidsuitrusting die geschikt zijn voor elke verantwoordelijke rijder.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *