Mon. Dec 5th, 2022

Veel amateurfotografen en filmmakers dromen ervan om speciale effecten en creatieve digitale achtergronden voor Green Screen op hun “sets” te creëren, maar hebben het gevoel dat ze dit niet kunnen omdat ze niet dezelfde budgetten hebben als grote studio’s. Maar dat is niet langer onmogelijk, want de draagbare greenscreen-kit die zo populair is in Hollywood, is eigenlijk heel gemakkelijk te gebruiken en kost niet veel. Of u nu homevideo’s maakt of uw eigen fotografiebedrijf heeft, met deze technologie kunt u geloofwaardige achtergronden van hoge kwaliteit op uw werken produceren.

Het gebruik van digitale achtergrond is tot nu toe aangeprezen als een van de meest realistische speciale effecten. Hollywood blockbuster-films hebben dit proces gebruikt om een ​​van de meest ongelooflijke films in de geschiedenis te produceren en zullen de barrières voor het maken van films blijven slechten. Maar nu heb je de mogelijkheid om dezelfde technologie in je eigen huis of studio te gebruiken. Het enige dat u echt nodig heeft, is een draagbare kit voor groen scherm en videobewerkingssoftware, die u kunt krijgen door deze zelf aan te schaffen. Hoewel je elke groene of blauwe stof kunt gebruiken, is het verstandig om op te merken dat als die stof niet goed zit en kreukels vertoont tijdens je film- of fotosessies, dit van invloed is op je bewerkingsproces.

Uw videobewerkingssoftware stelt u in staat u te helpen bij het bewerkingsproces, dat een van de belangrijkste onderdelen is van de Chroma Key-procedure. Tijdens het bewerkingsproces vervang of ‘sleutel’ je de groene achtergrond uit door een afbeelding waarin je je onderwerp zou willen hebben. Je gebruikt een groene of blauwe achtergrond, maar welke kleur je ook gaat gebruiken, houd er rekening mee dat uw onderwerp geen kleding bij zich mag hebben die bij uw achtergrond past. Het onderdeel met dezelfde kleur wordt ook weggetoetst wanneer u uw groene scherm probeert te vervangen. Met deze software kun je talloze digitale achtergronden voor een groen scherm kiezen die je video’s en foto’s zullen verbeteren.

Als u iemand bent die zijn werk op verschillende locaties meeneemt, kunt u ook de draagbare kit krijgen. Met deze kit bevat uw software met digitale achtergronden, een eenvoudig in te stellen verlichtingssysteem en een draagbare greenscreen kit. Het enige dat u hoeft te voorzien, is uw eigen camera en een laptop en u kunt aan de slag. Dit is goed voor u als u uw video’s op verschillende locaties wilt filmen of als uw bedrijf in de fotografie zit en de mogelijkheid zou willen hebben om te werken waar uw klanten zich ook bevinden.

Wat uw redenen ook zijn om de draagbare groene-schermkit in het Chroma Key-proces te gebruiken, u zult merken dat het uw werk zal verbeteren en het professioneler zal maken dan het al is.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *