Wed. Sep 28th, 2022

Hoeveel betaal je op dit moment voor je bier? Hoe veel het ook is, ik durf erop te wedden dat het niet zo goedkoop is als 30 cent per fles, toch? Natuurlijk heb ik gelijk, want het is tegenwoordig onmogelijk om voor deze prijs bier te kopen in een bar of winkel. Daarom raad ik je ten zeerste aan om zelf bier brouwen serieus te overwegen als een manier om te besparen op de dagelijkse kosten, als je jezelf wilt besparen in de aanloop naar Kerstmis of gewoon je bieruitgaven wilt verminderen.

Laten we hier wat rekenwerk doen, je kunt alle apparatuur krijgen die nodig is om je eigen bier te brouwen voor slechts $ 50, deze apparatuur zal dan goed zijn voor de levensduur van je bierbrouwen. Als je eenmaal de ingrediënten hebt gedaan die je moet kopen, kost het je waarschijnlijk ongeveer $ 40, deze investering van $ 40 zal dan goed zijn voor ongeveer 3 batches van 30 12oz-flessen bier! Dit betekent dat u voor 90 flessen bier $ 90 hebt betaald en dat u voor elke volgende 90 flessen slechts $ 40 hoeft te betalen

Als je de wiskunde correct hebt gevolgd, zul je zien dat in het bovenstaande scenario elke fles je ongeveer 40 cent kost om te maken en dat is van conservatieve prijzen, als je een goede deal krijgt of in bulk koopt, kun je je kosten verlagen nog lager dan dit!

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.