Wed. Sep 28th, 2022

Welke gezichtsverzorgingsbehandelingen zijn er en welke moet je kiezen?

Elke winkelstraat biedt gezichtsbehandeling Rotterdam tal van gezichtsverzorgingsbehandelingen die een jongere, frissere en probleemloze huid beloven. Maar wat past bij jou en waar moet je dat laten doen? Dit is uiteraard een zeer individuele keuze.

Waar is het makkelijkst aan te pakken. Of de behandeling nu in een salon of spa wordt gegeven of door een mobiele therapeut, u moet kunnen bespreken wat een behandeling inhoudt, wat de effecten en voordelen zijn. Overweeg, is de locatie uitnodigend? Is de therapeut goed gekwalificeerd en professioneel? Zou je het fijn vinden om tijd en geld met deze persoon door te brengen? Zo niet, ga dan ergens anders heen.

Verhelpt de behandeling vervolgens uw zorgen? Als u zich zorgen maakt over mee-eters, is het onwaarschijnlijk dat een gezichtsbehandeling tegen veroudering helpt. Hieronder heb ik een gids gegeven met enkele van de meest voorkomende behandelingen die beschikbaar zijn en voor wie ze kunnen profiteren.

De eerste behandeling om te bespreken is uiteraard de gezichtsbehandeling. De gezichtsbehandeling moet de huid reinigen, dode huidcellen verwijderen en de huid voorbereiden op verdere producten. Dit is echter waar ze beginnen te verschillen. De prijzen zullen enorm variëren, niet alleen afhankelijk van de locatie, maar ook van de kosten van de gebruikte producten. Ze beginnen meestal bij ongeveer £ 30 en kunnen in de honderden lopen. Ik ken een gezichtsbehandeling met een masker van bladgoud… het is niet verrassend dat het £120 kost.

Facials hebben verschillende doelen zoals dieptereiniging of anti-aging en worden vaak op maat van de cliënt gemaakt. Sommigen van hen kunnen expresbehandelingen zijn die zich concentreren op één gebied, zoals de ogen. Ze kunnen verschillen in behandeling en product. De therapeut zal uw keuze van behandeling en productkeuze meestal adviseren op basis van een consult en onderzoek van de huid. Gewoonlijk zullen ze ook producten aanbevelen om te kopen voor gezichtsverzorgingsbehandelingen voor thuis, waarop ze waarschijnlijk een commissie zullen ontvangen. Het is in hun professionele belang dat u goede resultaten behaalt en zij zullen goed geïnformeerd zijn, dus het is de moeite waard om hun advies te vragen als u van de behandeling genoten heeft.

U vraagt ​​zich misschien af, als u thuis regelmatig een gezichtsbehandeling doet, waarom zou u dan betalen voor een behandeling? Ten eerste is het heerlijk ontspannend. Het omvat vaak een nekmassage, waarbij de meesten van ons veel spanning dragen en die de drainage helpen om gifstoffen en wallen te verwijderen. Dit is moeilijk op jezelf na te bootsen. Het gebied rond de ogen is bijzonder slecht gedraineerd en daarom krijgen we donkere kringen en wallen. De massage zal daarom deze symptomen verlichten. Gezichtsmassageapparaten zijn bedoeld om hetzelfde effect te hebben, maar aangezien het gebied rond de ogen zo delicaat is, zou ik het niet aanraden om ze daar te gebruiken. Behandelingen in spa-stijl, zoals behandelingen met warme of koude stenen, zijn mogelijk ook beschikbaar met een reeks extra voordelen.

Ik zou iedereen een gezichtsbehandeling aanraden, tieners en hoger, ja, ook mannen! Uw therapeut zal u daarbij begeleiden, maar of u nu reguliere behandelingen of een eenmalige behandeling kunt ondergaan, dit is de moeite waard.

Voor een zeer doffe teint is microdermabrasie tegenwoordig gebruikelijk. Je huid heeft een beschermende oppervlaktelaag van cellen, de epidermis, die constant vernieuwd wordt. De onderste, ontkiemende laag, is waar nieuwe cellen worden geproduceerd en elke nieuwe cel duwt de oudere dichter bij de bovenkant. Naarmate ze stijgen, worden ze verhard door keratine, dat de huid beschermt. Naarmate de cellen uitharden, sterven ze af, maar als ze niet van het huidoppervlak komen, kan het een doffe laag vormen. Microdermabrasie schuurt de bovenste laag van de huid, meestal door deze te stralen met een fijn kristallijn poeder, waardoor de teint wordt opgefrist. Het kan daarom ook het verschijnen van ouderdomsvlekken en rimpels verminderen. De kosten van een behandeling variëren tussen de € 75 en € 300 per behandeling. Meestal wordt echter een cursus aanbevolen en krijgt u mogelijk korting als u het boek blokkeert.

Er zijn een aantal microdermabrasiesystemen voor thuis beschikbaar, maar deze variëren in effectiviteit. Persoonlijk ben ik van mening dat deze behandeling niet te veel moet worden gebruikt en bij voorkeur door een professional moet worden gegeven. Dit is een beschermlaag en ik vind het niet ideaal om deze herhaaldelijk te verwijderen.

Meer agressieve behandelingen dan dit zijn dermabrasie en chemische peelings. Dit zijn behoorlijk ingrijpende behandelingen, waarbij tijd nodig is om te herstellen. Deze behandelingen vind je niet in een reguliere salon of spa, en vallen onder de verantwoordelijkheid van cosmetisch chirurgen. Dermabrasie schraapt letterlijk het huidoppervlak weg en een chemische peeling verwijdert het met zuur. Ze zijn het meest geschikt voor mensen die last hebben van littekens of een ander specifiek huidprobleem. Als u algemene anti-veroudering en verfrissing wilt, is microdermabrasie meer geschikt. Aangezien deze behandelingen cosmetische chirurgie zijn, worden de prijzen op aanvraag gegeven en kunnen ze sterk variëren.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.