Wed. Sep 28th, 2022

Nou, niemand van ons geniet echt van iets meer dan een beetje ontspanning en de kans om achterover te leunen, ons favoriete boek te lezen en te genieten van de schoonheid die een welverdiende groepsvakanties is. Konden ze maar wat langer mee.

Zeker, sommige mensen denken dat het idee om op vakantie te gaan tijdverspilling is en dwingen zichzelf daarom computers, bramen, mobiele telefoons enz. mee te nemen. Hoe vaak ben je al in een tophotel omringd door uitstekende faciliteiten en een groot aantal dingen te doen en je ziet iemand in de lobby hun e-mails checken?

Natuurlijk hebben nieuwe hotels het voor ons nog gemakkelijker gemaakt om in deze val te trappen en wifi-stations, gratis internetverbindingen en zakencentra ontkiemen overal als een verleider voor zowel zakenreizigers als zakenreizigers!

Nou, het is waar, dat zaken ons leven kunnen beheersen, maar het is ook een geaccepteerde waarheid dat we allemaal wat vrije tijd nodig hebben, als we het niet zouden nemen, zou het leven inderdaad erg saai zijn. In de VS gaat de trend richting groepsreizen en tot op zekere hoogte ben ik dat steeds meer gaan waarderen.

Ten eerste kun je tijd doorbrengen met gelijkgestemden en zelfs vrienden of collega’s in een ontspannen omgeving vol ontdekkingen. Ten tweede heb je de mogelijkheid om langs sites te worden geleid en de wachtrijen te verslaan voor alles wat de moeite waard is, en ten slotte leer je alles wat het bekijken waard is van specialisten die de plek kennen. Immers, als het jouw huis was, zou het dwaas zijn voor iemand anders dan jij om gasten rond te leiden!

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.