Mon. Dec 5th, 2022

Een thuisbadkamer biedt een ontspannen toevluchtsoord van stress. Een van de populairste badkamerontwerptrends van dit jaar is een grote, op maat gemaakte, betegelde douche. Zelfs huiseigenaren met een kleine badkamer nemen het comfort en de schoonheid van een op maat gemaakte betegelde douche op in hun ruimte. Hier zijn zes goede redenen om een ​​op maat gemaakte betegelde douche te overwegen voor uw bouw- of verbouwingsproject:

Voordelen van een op maat gemaakte betegelde douche

(1) Geen beperkingen voor afmetingen of vormen — Aangepast betekent dat elk ontwerp en elke installatie wordt voltooid om aan uw unieke behoeften te voldoen. Heb je een kamer met unieke afmetingen? Het is geen probleem. Mozaïektegels zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten, vormen, kleuren en texturen, wat eindeloze ontwerpmogelijkheden biedt.

(2) Meesterwerkontwerp: bij badkamerontwerp draait alles om luxe en het creëren van een comfortabele haven. Bent u naar iets speciaals op zoek? Tegel is een geweldige optie voor elk ontwerpstatement dat u wilt maken. Of je nu de voorkeur geeft aan subtiele elegantie, opvallende stijlen of een mix van stijlen, goed geïnstalleerde tegels kunnen je dromen waarmaken.

(3) Armaturen – Een op maat gemaakte betegelde douche biedt flexibiliteit bij het installeren van extra armaturen zoals handgrepen, banken, nissen (verzonken plank voor het opbergen van shampoo en zeep), ramen, meerdere douchekoppen en stoomunits. Houd rekening met de grootte van uw ruimte. Een kleine douche kan profiteren van een bank die kan worden weggeklapt wanneer deze niet in gebruik is. Het toevoegen van een hoekbank, in plaats van een volledige bank, is misschien de beste optie voor schuine douchecabines. U kunt meer informatie bekijken op: Betegelbare Doucheplaten

(4) Aangepaste glazen douchedeuren en panelen – Pronk met uw aangepaste betegelde douche met een frameloze glazen behuizing. U kunt op maat gemaakte douchedeuren maken voor ruimtes van elke grootte. Wij adviseren en installeren Basco douchedeuren. Ze bieden een verscheidenheid aan stijlen, waaronder schuifdeuren en frameloze deuren. U kunt uw eigen RODA by Basco douchedeur bouwen op hun website om uw perfecte doucheruimte te creëren.

(5) Praktische optie: badkamers vereisen waterdichte materialen; Tegel is perfect voor de douchewanden (surround) en vloeroppervlak (bak). Tegels zijn duurzaam, vlek- en vochtbestendig, gemakkelijk schoon te maken en kunnen ook een veilig antislipoppervlak bieden. En voor de installatie is niet zomaar een voegmiddel voldoende; gebruik epoxyvoeg voor vlek-, schimmel- en meeldauwbestendigheid.

(6) Kosteneffectieve optie: een op maat gemaakte betegelde douche geeft u niet alleen een plek om te ontspannen, maar verhoogt ook de waarde van uw huis. Een op maat gemaakte betegelde douche is vaak vergelijkbaar in prijs met goedkopere glasvezel- of acryloplossingen wanneer rekening wordt gehouden met de talloze ontwerpopties van tegels en een langere levensduur.

Er zijn veel voordelen en mogelijkheden met mozaïek. Wanneer uw badkamer toe is aan een update, is het normaal dat u zich overweldigd voelt door de eindeloze mogelijkheden. We raden u aan uw bouw- of verbouwingsproject te starten door ontwerpinspiratie op te doen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *