Fri. Sep 30th, 2022

Diamond Painting:
Diamond Painting is een nieuw ambacht dat de kunst- en handwerkwereld heeft beïnvloed en opschudding heeft veroorzaakt bij doe-het-zelvers en ambachtslieden. Het is in zeer korte tijd erg populair geworden en heeft in korte tijd zijn reputatie als een van de beste ambachten gecementeerd.

Diamond Painting is vrij eenvoudig om mee te beginnen en vereist geen voorafgaande ervaring van de schilder. Een single diamond painting wereld nl kan voor veel ophef en plezier zorgen en je verslaafd maken aan het proces. Deze factoren zijn erg belangrijk voor de populariteit van diamantkunst en dragen in hoge mate bij aan wat diamond painting zo uniek maakt als een ambachtelijke vorm.

Betekenis van diamond painting:

Het is de naam van een mozaïekkunstvorm waarin de “schilder” een schilderij maakt door kleine harsen te plakken die schitteren als diamanten op een canvas met bijbehorende nummers gedrukt door alle kleuren van de diamanten. De schilder hoeft alleen maar een diamant te pakken en op het doek te plakken. Alle diamanten samen vormen een prachtig schilderij dat schittert als echte diamanten.

Wat is op maat diamond painting?

Je hebt de oogverblindende diamond paintings gezien die in galerijen, restaurants en misschien zelfs de huizen van vrienden en families hingen. Ze zien er ongelooflijk indrukwekkend uit en het belangrijkste geheim is dat ze vrij eenvoudig te maken zijn.

Tot nu toe had je de mogelijkheid om kits te kopen in de online winkel, afhankelijk van de opties van foto’s die ze hadden. Misschien heb je een andere keuze en vind je de beschikbare afbeeldingen voor diamond painting vaak niet leuk!

Wat ben je nu aan het doen?

Nu hoef je niet te pronken met de creatie van iemand anders – met diamond painting eigen foto sets, stellen je in staat om je eigen diamond painting te creëren. Dat klopt, op maat gemaakte diamond painting kits bieden alle benodigdheden die je nodig hebt om je eigen diamanten kunstwerk te maken.

Er zijn veel online diamond painting winkels die de exclusieve mogelijkheid bieden om je eigen diamond painting set samen te stellen. Als je een vaste afbeelding hebt die je wilt gebruiken, geweldige foto heb je

genomen, een mooie foto die je online hebt gevonden, of zelfs enkele persoonlijke foto’s, je hoeft ze alleen maar naar hun website te uploaden. Hun team van getalenteerde kunstenaars zal vervolgens innovatieve technologie gebruiken om uw afbeelding op een canvas over te brengen, waarbij gebieden vakkundig worden genummerd naar diamanten, zodat u gemakkelijk kunt uitvinden welke diamanten u moet toepassen waar u uw eigen aangepaste creatie tot bloei kunt brengen.

Hoe maak je je eigen Custom diamond painting set?

Fleur je muren en je leven op met op maat gemaakte diamond painting sets. Nu kun je een favoriete foto van jezelf omtoveren tot een prachtig stuk diamantkunst met een Custom diamond painting sets.

Met deze paar eenvoudige stappen kun je je eigen diamond painting set aanpassen om het aan de wereld te laten zien.

  • Stuur een foto naar keuze in vanaf je laptop of mobiel. Als de foto die je indient van te lage kwaliteit is (bijvoorbeeld te klein formaat, gezichten te ver weg, veel schaduwen), kan deze worden afgewezen!
  • Hoe groter het formaat dat u kiest, hoe meer het zal lijken op uw originele afbeelding. We raden grotere formaten aan voor foto’s met mensen erop. Als de gezichten ver weg zijn, heb je een grotere maat nodig!
  • U kunt vervolgens de juiste canvasgrootte selecteren op basis van de afmetingen van uw afbeelding. Als de afmetingen niet overeenkomen, wordt uw afbeelding bijgesneden en/of verkleind tot de door u gekozen canvasgrootte! Ze kunnen je feedback vragen voordat ze verder gaan.
  • Hun deskundige grafische ontwerpers zullen ook de kleuren en schaduwen op de meeste foto’s retoucheren zonder grote veranderingen aan de afbeelding aan te brengen, zoals het verwijderen van achtergronden, objecten of watermerken.
  • Door chromatische aberratie kunnen er kleine kleurverschillen optreden in het eindresultaat. Voor een grotere getrouwheid van uw originele foto raden we een groter formaat aan.
  • Alle door u ingezonden afbeeldingen worden alleen gebruikt om uw eigen ontwerp te maken diamond painting. De websites zullen uw persoonlijke foto’s om welke reden dan ook nooit delen of verkopen.

Voer de betaling uit en het schilderij diamond painting met de foto van uw keuze staat voor de deur.

Waarom je diamond painting Custom Kits zou moeten proberen:

We geven onze klanten graag zoveel mogelijk creatieve controle over hun projecten, daarom bieden we zoveel soorten diamantkunststijlen en accessoires aan. Hierdoor heeft u meer controle over hoe u geniet van uw downtime en persoonlijke projecten. Dit is ook de belangrijkste reden waarom wij graag de mogelijkheid bieden om diamond paintings speciaal voor u op maat te maken. Dit is een geweldige optie voor degenen die nieuw zijn in diamond painting en nat willen worden of voor degenen die al van deze hobby houden en willen uitbreiden om nieuwe dingen te proberen. Wanneer u een diamond painting op maat koopt in plaats van vooraf ontworpen, volgt u een zeer snel en eenvoudig proces om uw bestelling te plaatsen voordat u uw kit per post ontvangt. Eerst bepaal je de afbeelding die je wilt gebruiken en kies je vervolgens een canvasstijl om aan te werken. We hebben een paar opties voor canvassen met één of meerdere panelen, zodat je echt creatief kunt worden en plezier kunt hebben met elk concept dat je maar wilt. Nadat je die gegevens hebt gekozen en aan ons hebt voorgelegd, gaan we aan de slag om alles voor je klaar te maken en te verzenden. Dat is alles wat nodig is.

Als je eenmaal weet wat voor soort ontwerp je wilt maken, geef ons die details en we zullen alles aan onze kant klaarzetten, dus het is een supergemakkelijk proces voor je. We hebben alles zo intuïtief mogelijk gemaakt, zodat het toegankelijker aanvoelt voor onze klanten die misschien niet bekend zijn met de ervaring. We kunnen garanderen dat alles wat we doen met de klant in gedachten is, zodat iedereen tevreden naar huis kan gaan met de ontvangen artikelen. Bekijk onze aangepaste diamond painting opties en beslis of dit iets is dat u zelf wilt uitproberen. Als je nog steeds niet zeker weet wat je volgende bestelling zal zijn, hebben we een aantal factoren die je kunnen helpen beslissen of je deze kits wel of niet wilt opnemen. Dit zijn de grootste voordelen van het gebruik van maatwerk diamond paintings bij ons.

Diamond Painting Sets omvatten:

U bent misschien al bekend met onze kits voor diamantkunst, maar als u dat niet bent, moet u weten dat we grondig zijn in het maken van onze kits. Elk bevat alles wat u nodig heeft om uw project van begin tot eind te maken. Hetzelfde geldt voor elke diamond painting op maat gemaakt door onze winkel. Je kunt gemakkelijk alle materialen die je nodig hebt in één keer krijgen en je hoeft je geen zorgen meer te maken over rondscharrelen.

Veel opties voor het schilderen van diamanten:

Dit is een punt waar we best trots op zijn. Als je even de tijd neemt om door onze diamond painting categorieën te bladeren, zul je zien dat we een enorme keuze aan opties hebben, van dromerige landschapsscènes tot spannende fantasieontwerpen. We willen dat onze klanten zoveel mogelijk opties hebben om hun kunst echt aan te passen en te personaliseren. De mogelijkheid om een ​​diamond painting op maat te laten maken, verandert de ervaring door je nog meer opties te geven dan wat we al in onze winkel hadden samengesteld. Je kunt je fantasie de vrije loop laten met alle mogelijkheden. Veel plezier ermee en wees creatief.

Bepaal je eigen favoriete ontwerp:

Voordat u uw diamantkunstpakket per post ontvangt, moet u eerst beslissen aan wat voor soort ontwerp u wilt werken. Voor veel mensen is deze stap in het proces een groot deel van het plezier. Je kunt door veel coole ontwerpen kijken en kiezen tussen degene die je het meest opvallen. Het toevoegen van de optie om uw eigen ontwerpen in te dienen, draagt ​​alleen maar bij aan de ervaring en maakt de dingen interessanter voor u. Je hebt zoveel ontwerpen om uit te kiezen, je hoeft alleen maar te beslissen welke je vervolgens wilt doen. Blader online en bekijk verschillende kunstwerken, of blader door de fotogalerij van je telefoon voor een geweldige foto. Neem de tijd voor deze stap en geniet van de hele weg.

Voel je creatiever en persoonlijker: 

Door iets voor jezelf aan te passen, voelt het al persoonlijker voor je. Het voelt meer alsof het echt van jou is, omdat je zo’n grote rol hebt gespeeld om het te laten gebeuren. Je koos niet alleen een ontwerp dat je mooi vond, maar je koos een exact ontwerp dat je aansprak. Het brengt alles gewoon beter bij elkaar, waardoor je je meer verbonden voelt met je project en meer gretig bent naar het eindresultaat. Het kan ook persoonlijker voor je aanvoelen vanwege het ontwerp zelf. Als je een afbeelding kiest die je nauw aan het hart ligt, zoals een foto van je huisdieren of familie, zul je er zeker sterkere gevoelens voor hebben. Door je eigen ontwerp te kiezen, voel je je creatiever en geïnspireerd om aan je kunst te werken.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.