Mon. Dec 5th, 2022

We weten allemaal dat een dekvloer een materiaal op cementbasis is dat wordt gebruikt om een ​​vloer af te dekken of glad te strijken. Het gieten van een vloer is een eenvoudig proces en wordt voornamelijk gedaan om de vloer glad te maken. Dit proces wordt niet alleen gedaan om de vloer gladder te maken, maar ook om een ​​sterke fundering aan het beton te geven.

Het egaliseren van een vloer is geen ingewikkeld proces, maar er zijn verschillende methoden om een ​​vloer te egaliseren. Er zijn verschillende soorten dekvloeren op de markt, maar in dit artikel zullen we het hebben over hoe je een vloer in één uur kunt afwerken.

Als u op zoek bent naar een expert, kunt u dit controleren: chape plaatsen 

Stappen om een ​​vloer te egaliseren:

1. Voorwerk:U moet de vloer voorbereiden voordat u een dekvloer gaat egaliseren, omdat voor het estrikken van een vloer de voorbereiding van een schone vloer vereist is. Daarna moet u de vloer goed vegen en vervolgens schoonmaken.

2. Dekvloeren:

Het dekvloeren van een vloer is de eenvoudigste en belangrijkste stap van het gietproces. In dit proces wordt een machine genaamd dekvloer gebruikt om de vloer af te dekken. Je moet ervoor zorgen dat de vloer goed wordt schoongemaakt en daarna moet je een laag dekvloer over de vloer leggen.

3. Eindwerk:

Dit is het belangrijkste onderdeel van het gietproces. U moet ervoor zorgen dat de dekvloer volledig droog is en vervolgens schuren voor de laatste hand.

Hier is de stapsgewijze handleiding voor het egaliseren van een vloer:

Stap 1:  Bereid eerst de dekvloermixer voor. De zand- en cementmixer is een kleine machine die wordt gebruikt om het zand en cement te mengen.

Het proces van dekvloer is eenvoudig als je een kleine mixer hebt, omdat het mengen niet veel tijd kost.

Stap 2: Bereid het zand- en cementmengsel voor. Je moet de mixer gebruiken om het zand en cement te mengen in een verhouding van 1:1.

Stap 3: Breng de dekvloer aan. Nu is het tijd om de dekvloer aan te brengen. Wanneer u de dekvloer aanbrengt, krijgt uw vloer een doffe grijze kleur.

Stap 4: Verwijder het teveel. Na het aanbrengen van de dekvloer dient u de overtollige dekvloer te verwijderen.

Stap 5: Reinig de vloer. Na het verwijderen van de overtollige dekvloer is het tijd om de vloer schoon te maken. Gebruik dus een dweil en maak de vloer schoon.

Kortom, u moet weten dat het aanbrengen van een dekvloer de vloer een doffe grijze kleur zal geven en als u een houten vloer heeft, moet u dit proces vermijden.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *