Fri. Sep 30th, 2022

Als u een nieuwe motorhelm wilt kopen, zijn er een paar dingen die u moet overwegen voordat u geld uittocht. Tenzij je onder een rots hebt geleefd, weet je dat er letterlijk honderden verschillende motorhelmen op de markt zijn. Als je op zoek bent naar een nieuwe, kan dit goed nieuws voor je zijn of het kan je volledig verwarren. Dus we zijn weg en geschreven deze kleine gids om u te helpen bij het kiezen van uw volgende helm. Dus laten we kraken!

Het eerste waar u rekening mee moet houden voordat u naar een helmbereik kijkt, is of het met punt goedgekeurde helmen zijn of niet. DOT -goedgekeurde helmen zijn helmen die zijn gebouwd volgens de Department of Transport Standards. Deze helmen bieden meer bescherming dan niet -punthelmen en nieuwigheidshelmen die tegenwoordig online kunnen worden gevonden. Dus als je een nieuwe motorhelm gaat halen, willen we dat het je hoofd zoveel mogelijk beschermt. Dus het eerste tickbox dat moet worden gecontroleerd, is of het een stip is goedgekeurd of niet.

De volgende denkt dat je zou moeten denken, is welke stijlhelm je zou willen krijgen, omdat elk type zijn eigen voor- en nadelen heeft. De dagen van beperkte helmstijlen en slechte selectie zijn al lang voorbij. Tegenwoordig hebben we halve helmen, volledige gezichtshelmen, motorcrosshelmen, ¾ helmen en modulaire helmen om de meest populaire te noemen. Als u op zoek bent naar een stijlvolle helm waarmee u de wind in uw gezicht kunt voelen, maar u wat bescherming biedt, is een halve helm misschien de keuze voor u. Integraalhelm biedt de grootste hoeveelheid bescherming in alle reeksen en zoals de naam betekent dat ze uw volledige gezicht bedekken. Als je een halve huis tussen een halve helm en een volledige gezichtshelm wilt, kijk je misschien naar een ¾ helm omdat deze open zijn aan de voorkant, maar bieden de rest van je hoofd een hele ronde bescherming. Dus vergeet niet om uw onderzoek te doen naar de stijl van uw helm voordat u er een kiest!

Het derde ding waar je in een helm naar moet kijken, is welke accessoires het hebben? Is de IT zo ventilatiegegevens dat lucht erdoorheen kan stromen of is het ongeventileerd? Geventile helmen zullen koeler en comfortabeler zijn om in te rijden, vooral tijdens warm weer. Staat u toe dat u het vizier kunt vervangen? Visors kunnen gemakkelijk worden bekrast of beschadigd en helmen waarmee je ze kunt vervangen, maken het heel gemakkelijk om je helm in top te houden. Dus houd de accessoires in de gaten die het heeft!

Het laatste waar ik de neiging heb om naar te kijken is de kleur of het patroon. Ik beschouw mezelf als behoorlijk modieus en ik vind het leuk dat mijn helmen wat stijl hebben. Dus ga je een helm met één kleur kiezen of een met een reeks kleuren. Je bent misschien geïnteresseerd in helmen met airbrush -ontwerpen of in een matte of glanzende afwerking. U zult verrast zijn over het bereik van ontwerpen die beschikbaar zijn als u er hard genoeg uitziet.

Of u nu een vervangende helm of een nieuwe helm koopt voor uw nieuwste rijavontuur, u moet rekening houden met de vier punten die ik heb benadrukt bij het kiezen van uw volgende helm. Als u dit doet, krijgt u het beste dat geld u kan krijgen. Gelukkig rijden!

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.